Beyntellus 1, 2360 Oud-turnhout

Handelspand Te Koop in Oud-turnhout

€1.595.000

Prachtig, recente toonzaal met magazijn en appartement op uitstekende locatie, gelegen te industriezone BENTEL.
Bestaande uit opslagruimte en werkplaats, daarnaast toonzaal met bureel- en vergaderruimten op de bovenverdieping en op de tweede verdieping een ingericht appartement met 3 slaapkamers, op een totale perceeloppervlakte van ca. 3.000m².
Indeling en omschrijving:
Magazijn (gelijkvloers):
Hal van ca. 1.090m², toegankelijk via 4 automatische sectionale poorten, zowel in voor- zij, als achtergevel en 2 aparte toegangsdeuren. Momenteel zijn deze ingedeeld in twee aparte opslag/werkplaatsen. In deze beide is er een klein gedeelte verdieping via trap toegankelijk.
Daarnaast is er een aparte garage/bergruimte op het gelijkvloers voorzien van ca. 23m² toegankelijk via aparte sectionale poort. Deze wordt heden gebruikt voor het appartement op de tweede verdieping.

Het magazijn is voorzien van gepolierde beton met hoge draagkracht.
Toonzaal (gelijkvloers):
Prachtige, ruime toonzaal van ca. 211m², voorzien van grote raampartijen en gepolierde beton. Aansluitend 2 aparte vergaderzalen, berging, kitchenette en apart toilet.
Toonzaal (1ste verdieping):
De bovenverdieping (ca. 100m²) is volledig ingelegd met zwarte vloertegel en bestaat uit ruime vide, 3 af te sluiten bureelruimten en apart toilet.

Appartement (2de verdieping):
Op de tweede verdieping bevindt zich een zeer ruim appartement met 3 slaapkamers van ca. 160m² bewoonbare oppervlakte en voorzien in tal van raampartijen.
Het appartement omvat o.a. leefruimte met open keuken (ca. 78m²), koele berging, nachthal, badkamer, 3 volwaardige slaapkamers, 2 toiletten en vestiaire. Daarnaast is er een terras van ca. 40m² toegankelijk via de leefruimte.

Zowel de toonzaal als het appartement worden verwarmd via vloerverwarming door een warmtepomp.

Tuin:
Het perceel bestaat deels uit verhardingen, graspartijen en grote, moderne vijverpartij vooraan. Er is ook een afgebakend buitenterrein voorzien van ca. 200m².
Bijzonderheden:
- Zonnepanelen (62 stuks)
- Warmtepomp
- Energiezuinig gebouw
- Goede bereikbaarheid (E34)
- Toegang via o.a. 4 sectionale poorten
- Ruime parkeermogelijkheden aan het gebouw
- Veel lichtinval
- Goede visibiliteit

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Handelspand

Pand Referentie

6O133MRBL5AM

Vraagprijzen

17 Dec 2022€1.595.000

Menu