Lindedorp 24, 3990 Peer

Handelspand Te Koop in Peer

€575.000

UITSTEKEND GELEGEN OPBRENGSTEIGENDOM in het centrum van Linde-Peer bestaande uit een handelspand en 2 appartementen. Ruim aantal parkeerplaatsen en 2 garageboxen op een perceel van 7a51ca.

Deze eigendom van bouwjaar 1997. De appartementen zijn reeds verhuurd en het gelijkvloers is onmiddellijk beschikbaar. Het is dus een ideaal investeringspand of perfect om je eigen zaak in te runnen (en er boven te wonen).

De indeling is als volgt:

*Handelsgelijkvloers:
Handelsruimte van 120m² en recent volledig opnieuw ingericht. Voorzien van inkomsas met elektrische toegang, een zeer ruime wachtruimte of mogelijkheid tot extra kantoor, balie met bureelruimtes en inbouwkasten, directeurskantoor met inbouwkasten en aparte bureelruimte. Kluisruimte, berging, apart toilet en kitchenette. Achterinkom voorzien.

*Appartement 1:
Tweeslaapkamer appartement van 127m² met een zeer ruim terras is als volgt ingedeeld: inkomhal, apart toilet, 2 slaapkamers, zeer ruime zit- en eetruimte, berging, geïnstalleerde keuken, badkamer en een zeer ruim terras van 43m² aan de achterkant van het gebouw.

*Appartement 2:
Eénslaapkamer appartement van 65m². Dit appartement heeft een inkomhal, 1 slaapkamer, wasplaats, keuken en living. Balkon aan de achterzijde.

Aan de achterzijde zijn er 2 garageboxen voorzien en meerdere staanplaatsen. Collectieve verwarming op mazout met tussenmeters.

We helpen u graag verder voor een volledige uitleg over het investeringspand.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Handelspand

Kadastraal Inkomen

€2.191

Pand Referentie

EYHQ2G4071RH

751 m2

210 m2

3 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

02 Nov 2022€575.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Ja

Bestemming

Woongebied met landelijk karakter

Overstromingsgebied

n/a

Menu