Steenweg Weelde 96A, 2382 Poppel

Handelspand Te Koop in Poppel

€1.799.000

Uniek eigendom op 7629m² bestaande uit woning, handelspand en aanhorigheden

Ligging:
Het eigendom is interessant gelegen op een belangrijke provincieweg naar Nederland. Op minder dan 5 min bevindt u zich in het centrum van Poppel en er is eveneens een vlotte verbinding naar omliggende gemeentes.

Omschrijving:
Het eigendom bestaat uit 7629m² grond met een woning + dakappartement, handelspand (autogarage) met magazijn, carwash (bouwperceel) en weide achterin.
De woning geniet van alle luxe en comfort, waaronder leefruimte met parket-tegels en vloerverwarming, volledig en hoog-afgewerkte keuken met Miele toestellen, 5 slaapkamers waarvan de master geniet van een en-suite badkamer, moderne lounge / veranda met sauna en prachtige tuin met zwembad, overdekt terras en gezellige BBQ-ronde.
Vervolgens is er een apart dak-appartement dat bestaat uit leefruimte met open keuken, 3 slaapkamers en ruim dakterras (48m²).
Het handelspand is ingericht als autogarage met showroom (240m²), bureau en achterliggend magazijn / werkatelier met stockageruimte op de eerste verdieping. Tot slot is er naast de autogarage nog een carwash met in totaliteit 600m² aan parking (vooraan en achteraan).
Kortom, een uniek gegeven te Poppel voor wie op zoek is naar een woning met handelspand.Wg, Vg, Gmo, Gvkr, Gvv (Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag. Gmo in aanvraag.)

Extra:
-  Ventilatiesysteem C en vloerverwarming
- Elektrische rolluiken
- Verwarming op gas
- Magazijn / werkatelier van 400m²!
- Elektriciteitskeuring conform

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Handelspand

EPC

266 kWh/m2

Pand Referentie

I7HF5F899MDS

7629 m2

430 m2

8 Slaapkamers

3 Badkamers

Vraagprijzen

01 Jul 2022€1.799.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Ja

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Nee

Menu