Hoge Dijken 2, 8460 Roksem

Handelspand Te Koop in Roksem

€950.000

Het charmant, idyllisch gelegen hotel De Stokerij te Roksem (Oudenburg) zoekt nieuwe eigenaars! - Prachtige groene verzichten in een oase van rust. De eigenaars die dit hotel en zijn waarde hebben gevormd tot wat het op vandaag is, willen graag de fakkel doorgeven - Dit kan onder de huidige vorm, maar het hotel kan ook dienen voor andere doelen denk maar aan: vrije beroepen, praktijk, wellness, community-center, ...). Het hotel ligt te Oudenburg - één van de mooiste (Romeinse) steden van Vlaanderen. Zeer rustig gelegen in een groene omgeving op amper 12 km van Brugge, Oostende en De Haan, waardoor dit de ideale uitvalsbasis is.
Via een private weg volledig overkoepeld in het groen, rij je het domein op, de private parking wacht je op.
Rechts hiervan zit nog een aparte grote garage, opslagplaats - met diverse mogelijkheden.

Het hotel heeft 10 kamers (8 hotelkamers op het verdiep, 2 kamers op het gelijkvloers (zicht op binnentuin, of zicht op de tuin)), restaurant, loungeruimte, bakkerij, ontbijtzaal, enz. De kamers telkens voorzien van minibar, kabel-tv en badkamer variëren van standaard (met douche) tot zeer luxueus (met jacuzzi) en zijn heel sfeervol ingericht volgens thema! In iedere kamer vind je een pancarte die het thema in de ruimte weergeeft, zorgvuldig uitgekozen door Chef Jan. In de ruime tuinen van het hotel vind je een wellnessgedeelte met sauna en Turks stoombad en terras met privé-tuin. Er zijn voldoende hoekjes en plekjes waar je rustig kan vertoeven met een boek en een glas. Verder kan je de uitbating nog uitbreiden, zo is er de mogelijkheid tot het organiseren van private feestjes, vergaderingen, seminaries,... Ruime parking aanwezig voor het hotel, tevens aparte doorrit naar het privaat gedeelte.

De verkoop omvat een overdracht van aandelen. Er is een aparte woonst in de vennootschap aanwezig die erbij dient aangekocht te worden. Ideaal als kangoeroewoning met living, keuken, badkamer, bureau en 4 slaapkamers dat naast het hotel gelegen is. Deze is nog niet inbegrepen in de vermelde prijs. Totale grondoppervlakte: 5178 m². Ben je op zoek naar een eigendom met zoveel ruimte en charme? Kom dan zeker eens langs en we bekijken samen de mogelijkheden. Diverse mogelijkheden tot uitbating! Gerenommeerde en gewaardeerde zaak met uitstekende scores op Booking! Meer info op aanvraag. EPC 391 kwh/m² - UC2495219 - (Vg, Ag, Gmo, Gvkr, Gvv) - Ref. OU22606

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Handelspand

EPC

391 kWh/m2

Pand Referentie

U41B3FPDO6RR

5.178 m2

Vraagprijzen

24 Jul 2022€950.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Neen

Bestemming

Agrarisch gebied

Overstromingsgebied

Geen afgebakende zones

Menu