Stationsstraat 22, 3110 Rotselaar

Handelspand Te Koop in Rotselaar

€559.000

Deze handelswoning met onderaan winkel en opslagruimte en bovenaan een mooi, instapklaar appartement is gelegen te Rotselaar op een commerciële goede en zichtbare locatie.

Op de gelijkvloerse verdieping van het gebouw hebben we een ruime handelsruimte (momenteel ingericht als winkel) met daarachter een stockruimte die ook als kantoorruimte kan dienen, een zitplaats, een bureaukamer, een keukenruimte en een veranda met de achterliggende tuin.

Op de eerste verdieping is er een gezellig en lichtvol appartement dat voorzien is van een leefruimte, ingedeeld in een salonhoek met palletkachel, een eetplaats met aanpalende keuken, een nachthal/overloop, drie slaapkamers, een dressing, en een badkamer.

Via de oprit aan de zijkant van het gebouw bereiken we nog een parking met aanpalend een dubbele garage. Onderaan het gebouw is er tevens nog een grote kelderruimte die extra opbergplaats biedt. Verder is het eigendom nog voorzien van zonnepanelen (15stuks), rolluiken, airco en een waterput (met kraantje in de veranda).

Zoekt u een handelsruimte met daarboven een mooi appartement, en dit met veel visibiliteit op een commercieel goede locatie dan is deze eigendom iets voor u. Voor een bezoek of extra info kan je contact opnemen met Jan Schrijvers via 0495 18 95 81 of janschrijvers@immojanstas.be.

Bijkomende info (EPC, bodemattest, vastgoedinformatie, enz...) vindt U onder de sectie "downloads".

P-score : A / G-score: A

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Handelspand

EPC

329 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€1.814

Pand Referentie

B0KCZFEL-E39

496 m2

291 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

26 Dec 2022€559.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

n/a

Menu