Ganzestraat 103-105, 9506 Schendelbeke

Handelspand in Schendelbeke

€1.400.000

Bent u op zoek naar een woning met bijhorende polyvalente ruimte met ruime parking in de buurt van Geraardsbergen? Dan leest u best even verder.

De rustige ligging, de multifunctionele ruimte van 1.700 m² met ruime parking en de villa met minstens 4 slaapkamers zijn maar enkele troeven van dit complex op een totaaloppervlakte van 6.094 m². Deze beroemde danstempel "Tropicana" met bijbehorende villa is daarom ook uniek in ons aanbod.

Indeling:
Polyvalente ruimte:
via de grote inkomhal met vestiaire en toiletten komt u in de discotheek met bar. Verder heeft u de zitruimte met bar, genaamd "De Club". Aansluitend vindt u nog 2 extra dansruimtes en een immense toog. De extra toiletten en koel- en technische ruimtes zijn een pluspunt in deze accommodatie. Buiten is er de riante parking voor ongeveer 200 auto's.

Villa:
- Kelder: hier bevindt zich een ruime kelder (44m²).
- GLV: de inkomhal (9m²) geeft langs de rechterzijde toegang tot de woonkamer (48m²). Verder heeft u nog de landelijke keuken (13m²) met ontbijtruimte, de berging (6m²) en het apart toilet. Er is eveneens een garage (33m²) met toegang tot de ingerichte riante zolderruimte (78m²) met mogelijkheid tot 4 extra slaapkamers. Langs de linkerzijde van de inkomhal heeft u de nachthal (7m²) met toegang tot de 3 slaapkamers (16-16-13m²), het bureel (12m²) en de badkamer (8m²) met ligbad, massagedouche, toilet en enkele spoelbak in meubel.

Lijkt dit voor u een nieuwe uitdaging en heeft u grote toekomstplannen waar deze ruimte volledig tot zijn recht zal komen?

Neem dan snel contact op met ons kantoor.

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Handelspand

EPC

376 kWh/m2

Pand Referentie

PRFLSSE7BGS5

6094 m2

252 m2

4 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

07 Feb 2022€1.400.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in mogelijk overstromingsgevoelig gebied

Menu