Bredabaan 575, 2900 Schoten

Handelspand Te Koop in Schoten

€1.395.000

Bent u op zoek naar een unieke vrijstaande meesterwoning aangevuld met schitterende parktuin (1840m²!) waarbij wonen en werken perfect gecombineerd kan worden en dit op amper 15 min van centrum Antwerpen? Dan moet u vast en zeker deze monumentale woning, gelegen op de grens Schoten/Merksem, komen bezoeken! Bekijk alvast de grondplannen via de Wellimmo-site.

Villa ‘Maria’ werd gebouwd in het eerste kwart van de 20ste eeuw in eclectische bouwstijl. Het metalen hek aan de straatzijde met aangelegde voortuin en ruime parkeergelegenheid zorgt voor een aangename privacy met de baan.

Binnen is de indeling op de begane grond grotendeels bewaard gebleven. Er is een centrale hal op originele cementtegel, vertrekken aan weerszijden en toegang tot een riante leefruimte op parket met een open gashaard. Door de plafondhoge ramen kijkt u uit over de indrukwekkende, doch onderhoudsvriendelijke parktuin met eeuwenoude bomen, waar u de seizoenen het hele jaar door kan bewonderen. Verder treffen we de open keuken, het gastentoilet en de originele kelderkeuken op tuinhoogte die momenteel dienst doet als handige wasplaats. Op de verdiepingen treffen we tot 10 slaapkamers en 2 reeds ingerichte badkamers met toilet.

De renovatie aan de steeds goed onderhouden woning werd uitgevoerd met gebruik van kwaliteitsmaterialen en behoud van de unieke authentieke elementen. De woning leent zich uitstekend tot een combi wonen/werken gezien de 2 trappenhuizen. De mansardeverdieping is nog verder af te werken (isolatie) en zal de huidige EPC-waarde in de toekomst gevoelig naar beneden helpen. Tot slot beschikt de woning over een ruime en bruikbare kelderberging.

Kortom: een uniek vastgoedobject op de Antwerpse vastgoedmarkt.

Voor meer info of een afspraak kan u ons bereiken via 03/225.00.68 of info@wellimmo.net

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Handelspand

EPC

489 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€1.872

Pand Referentie

GU8FQ87DL65Y

2015 m2

470 m2

10 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

22 Feb 2022€1.395.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Nee

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied met een culturele historische en/of esthetische waarde

Overstromingsgebied

Nee

Menu