Lichtaartseweg 125, 2250 Sint-jozef-olen

Handelspand Te Koop in Sint-jozef-olen

€595.000

Strategisch gunstig gelegen handelshuis met woonst te Sint-Jozef-Olen.
Het gebouw dateert van 1977 en werd recent volledig gerenoveerd. Het perceel is 8a38 groot en geeft u de mogelijkheid tot uitbreiding van de handelszaak met appartementen boven.
Ligging: Gelegen te Sint-Jozef-Olen met vlotte verbindingen naar omliggende gemeenten. Tevens zijn alle faciliteiten (winkels, scholen, treinstation, ...) in de onmiddellijke buurt aanwezig.
Omschrijving: Het handelshuis omvat één centrale ingang die toegang geeft tot de verbruikszaal met koeltogen, een volledig geïnstalleerde keuken, berging/garage en toiletten. Vanuit de zaak heeft u tevens toegang tot een mooi en groot terras waar u tijdens zonnige dagen extra klanten kunt zetten. Het eerste verdiep omvat het woongedeelte met 3 slaapkamers, een badkamer en woonkamer. Stockeren kan u tevens op de zolderverdieping welke toegankelijk is via een luik. De volledig aangelegde en omheinde tuin maken het geheel compleet. Wie op zoek is naar een instapklare handelszaak/horecazaak met woonst om zijn of haar droom waar te maken, is hier aan het juiste adres!  Extra's:- Energielabel D- CV op aardgas- Wg, Vg, Gvv, Gvkr, Gmo

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Handelspand

Pand Referentie

HG3VOAW5FZ9P

838 m2

292 m2

Vraagprijzen

14 Oct 2022€595.000

10 Jun 2022€649.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Nee

Menu