Dendermondsesteenweg 214, 9040 Sint

Handelspand Te Koop in Sint

€695.000

Instapklaar huis met tal van opties voor zowel privé als zakelijk gebruik. De benedenverdieping is tot in de puntjes afgewerkt met vitrine, genoeg stopcontacten en centrale water aan- en afvoer. Achterin is er sanitair en een kitchenette naast een zuidgerichte koer met hangaar van 50 m2. Op de 1e verdieping is er een open keuken, lichtrijke living over de volledige breedte van de woning (7,5 m) en badkamer. Op de 2e verdieping zijn er 3 slaapkamers en ruimte voor een 2e badkamer (aansluitingen al voorzien) of een vaste trap naar de ruime zolder, beschikbaar via zoldertrap. Opvallend is de royale oppervlakte. 5 of meer slaapkamers en 2 badkamers op zo’n toplocatie? Uniek in Gent. Door de hangar achteraan te slopen kan de koer omgetoverd worden tot groene oase. Als co-housing, zorgwoning en warme thuis voor grote (samengestelde) gezinnen ook geschikt. Modern gerenoveerd met o.a. parket en natuursteen, geen inkijk van buren.

Ook top als handelspand. De koer kan dienen als parking, de hangar achteraan (bereikbaar via doorrijpoort) als atelier. Of voor andere ondernemingen zoals vb. B&B, of winkel of kantoor dankzij de grote benedenverdieping met vitrine.

Ideale plek om te wonen en werken, met Dampoort aan de ene kant en uitvalswegen aan de andere kant, op fietsafstand van de Korenmarkt. Tal van winkels en trendy horecazaken in de buurt.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Handelspand

EPC

121 kWh/m2

Pand Referentie

WXJKB28-8PX3

Vraagprijzen

02 Dec 2022€695.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Niet ingegeven

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Niet ingegeven

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Niet overstromingsgevoelig

Menu