Antwerpsesteenweg 260, 9040 Sint

Handelspand Te Koop in Sint

€179.000

Dit Instapklaar lichtrijk handelspand is gelegen in Residentie "Lorenzo" te Sint-Amandsberg.

Het handelspand telt maar liefst 115m² en beschikt over 6 ruimtes waarvan 1 voorzien is als badkamer en 1 als keuken, de resterende ruimtes kunnen gebruikt worden als handelsruimte of opslag. Ook beschikt het handelspand over een kelderverdieping van 19,75m².
De locatie is uitermate gunstig, gelegen vlakbij verschillende nutsvoorzieningen, het openbaar vervoer (bus halte voor de deur, station dampoort op 500m) en de voornaamste uitvalswegen in en rond gent zoals de R4, R40 en N70. (mobiscore 9,4/10) alsook op slechts 8 minuten fietsen van Gent centrum (korenmarkt).

Indeling handelsgelijkvloers: ruime inkom met fietsberging, ruime kantoorruimte met grote glazen wand dat de mogelijkheid biedt voor het etaleren van producten, informatie fiches, etc. Verder vinden we een open keuken die deels geïnstalleerd is, badkamer met ligbad, lavabo en aansluiting voor een wasmachine.

Geen extra kosten voor de gemene delen.
Twijfel niet en neem contact op met ons kantoor voor een vrijblijvende bezichtiging via het nummer 09/225 50 50 of stuur een e-mail naar info@i-moov.be

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Handelspand

EPC

730 kWh/m2

Pand Referentie

LT8AQQE8I1JS

Vraagprijzen

09 Dec 2022€179.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Bouw vergund

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Niet overstromingsgevoelig

Menu