Emiel Torrekensstraat 2, 1820 Steenokkerzeel

Handelspand Te Koop in Steenokkerzeel

€1.050.000

Een goed draaiend restaurant inclusief gebouw met appartement? Zo gevonden. ’t Kraaienest is een rustiek ingericht restaurant , een vaste waarde in de streek, gekend voor mosselen, Vlaamse keuken en zijn zonnige terras. Het gebouw bevind zich op de markt van Steenokkerzeel en omvat zowel de handelijkgelijkvloers als het appartement erboven met aparte inkom.
Handelsgelijkvloers: inkom, kelder, sanitair, zaal, bar, veranda, en professionele ingerichte keuken, berging, koer, terras.

1e verdiep Zowel het restaurant als het modern appartement zijn instapklaar. Wanneer we boven een kijkje nemen vinden we een ruim appartement met een salon, vier slaapkamers en een badkamer waar een groot bad aanwezig is. Twee van deze slaapkamers zijn nu in gebruik als fitness- en strijkruimte. We vinden hier een moderne bekleding en een mezzanine die de ruimte nog charmanter maakt. In het salon is ook een grote open haard. Daarnaast vinden we er een compacte maar luxueuze keuken. Er is eveneens een terras aanwezig.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Handelspand

EPC

187 kWh/m2

Pand Referentie

K51PC01N6O69

440 m2

200 m2

4 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

04 Apr 2022€1.050.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Woning gebouwd voor 1962

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Onroerend goed, niet gelegen in een overstromingsgebied

Menu