4987 Stoumont

Handelspand Te Koop in Stoumont

€495.000

Authentiek vastgoed (‘Molen’) op landelijke, kindvriendelijke toplocatie te Stoumont op prachtig domein middenin de natuur.

Dit charmant commercieel gebouw is gelegen in het landelijke dorpje Moulin du Ruy en situeert zich tussen Spa, Francorchamps, Coo, Stavelot en Malmedy, waar ontspanningsmogelijkheden centraal staan.

De talrijke fiets- en wandelroutes in de nabije buurt zorgen ervoor dat wandelaars en fietsers zorgeloos kunnen genieten van deze faciliteiten en bezienswaardigheden.

Het molenaarsgebouw, biedt mogelijkheid tot het verhuren van 5 individuele appartementen/studio’s, allen voorzien van slaap- en eetgelegenheid (1 tot 2 slaapkamers).

In het pand zelf, zijn ook gezamenlijke ontspanningsruimtes voorzien alsook een aparte ruimte voor horeca/drankgelegenheid met aangenaam buitenterras (enige in de omgeving).

Verder is er de aanwezigheid van een waterbron op het domein, alsook een volledig te restaureren, authentieke ‘Molen’, dewelke terug zijn volwaardige bestemming kan krijgen.

Een uniek restauratieproject op een uitzonderlijke locatie en tal van mogelijkheden, voor wie zoekt naar een unieke uitdaging met gunstig rendement! (meer info op kantoor)

Eyecatchers: authenticiteit, unieke elementen, prachtige ruimtes, potentieel, toeristische toplocatie, midden in de natuur, …

Kom de mogelijkheden van deze opbrengsteigendom te Stoumont zeker ontdekken tijdens een plaatsbezoek!

Aarzel niet ons te contacteren voor verdere vrijblijvende informatie.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Handelspand

EPC

0 kWh/m2

Pand Referentie

QNCPQSG4R7RU

5 Slaapkamers

3 Badkamers

Vraagprijzen

07 Aug 2022€495.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied met landelijk karakter

Overstromingsgebied

Nee

Menu