Kamiel Wautersstraat 18-20, 9140 Temse

Handelspand Te Koop in Temse

€549.000

Centraal gelegen handelspand in het centrum van Temse!
Ligging: Het handelspand is gelegen naast het oud gemeentehuis in het centrum van Temse. Alle faciliteiten (winkels, scholen, openbaar vervoer, ...), alsook verbindingswegen naar omliggende gemeenten en de oprit van de snelweg liggen in de onmiddellijke omgeving.Omschrijving:
Dit handelspand biedt veel mogelijkheden doordat het twee verschillende inkomhallen heeft en er reeds een kadastrale opsplitsing heeft plaatsgevonden.
Indeling:Bij het betreden van het pand komen we in een zeer lichtrijke handelsruimte van ongeveer 110 m². Deze kan dienst doen voor verschillende doeleinden en heeft bovendien grote etalageramen, een kitchenette en twee aparte toiletten. Daarnaast is er een zij-inkom dat dienst kan doen als garage voor twee personenwagens en een aparte inkom voor de bovenliggende verdiepen. In de aparte inkom bevindt zich een trappenhal die toegang geeft tot de kelder, die dienst kan doen als stockage, en de bovenverdiepingen die veel mogelijkheden bieden. Op de eerste verdieping zijn verschillende bureau 's die afgeschermd zijn met geluidswerend glas voor optimale privacy te garanderen. Deze verdieping heeft een totale oppervlakte van 120m² en beschikt bovendien over een terras (13m²) dat afgewerkt is met bankirai, een kitchenette en twee aparte toiletten.Op de tweede verdieping bevindt zich een ruime vergaderzaal van 95m² met een aparte toilet en zeer grote raampartijen.
Samengevat: Instapklare handelsruimte op een zeer gunstige locatie met een totale vloeroppervlakte van 343m².
Extra:
- Zeer centrale ligging in Temse- Totale vloeroppervlakte van 343m²- Kadastrale opsplitsing van de gelijkvloers en de verdiepingen- Gunstige EPC-score van 277

De stedenbouwkundige inlichtingen zijn in aanvraag. De gepubliceerde informatie is gebaseerd op de op dit moment beschikbare informatie en geldt onder voorbehoud van wijzigingen van zodra de stedenbouwkundige inlichtingen voor handen zijn.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Handelspand

EPC

277 kWh/m2

Pand Referentie

3XLGA9FK2P83

343 m2

Vraagprijzen

28 Oct 2022€549.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Nee

Menu