Markt 17, 3980 Tessenderlo

Handelspand Te Koop in Tessenderlo

€119.000

NIEUW BIJ C21 ANIMO!!

Handelspand op commerciële topligging te Tessenderlo-centrum!

Dit mooie handelspand met veel visibiliteit is gelegen op het marktplein van Tessenderlo met dus veel parkeergelegenheid vlak voor de deur. Het pand deed dienst als koude bakkerij, maar komt in aanmerking voor een breed publiek!
Droomt u er al lang over een eigen zaak te starten en is voor u de ligging van cruciaal belang? Dat komt dit handelspand zeker voor u in aanmerking! De indeling is op dit moment als volgt: De eigenlijke winkelruimte, bergruimte, keuken en apart toilet. Deze indeling is gemakkelijk te veranderen naar eigen invulling. Door de gyproc-wanden te verplaatsen of weg te nemen kan de eigenlijke winkelruimte vergroot worden.
Nog een groot voordeel van dit pand is de bereikbaarheid langs achter. Dit vergemakkelijkt de toelevering van eventuele leveranciers en dit zonder doorgangsproblemen te veroorzaken. Het handelspand bevindt zich in een blok die gebouwd werd in 1991. De residentie is ' residentie Martijn' genaamd.

Zoekt u naar die springplank voor de uitbouw van uw eigen zaak? Bel dan zeker voor meer info of om een afspraak vast te leggen op het nummer 011/220.750. Vg-Wg-Gdv-Gvkr-Gvv.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Handelspand

Pand Referentie

Q3DAUJ4THXLA

0 m2

Vraagprijzen

18 Oct 2022€119.000

Menu