Oostendestraat 343, 8820 Torhout

Handelspand Te Koop in Torhout

€2.750.000

Dit HOTEL met restaurant, 2 feestzalen en woonst is zeer goed gelegen langs een grote invalsweg in Torhout, vlakbij het kasteel van Wijnendale. Dit statig gebouw met 10 hotelkamers en zeer ruime parkeermogelijkheid is reeds 50 jaar uitgebaat door dezelfde familie. Alle nodige vergunningen voor de uitbating zijn aanwezig ! Verkoop ZONDER OVERNAME, maar met de mogelijkheid tot overname materiaal en overname van de aandelen ! Huurkoop is ook een mogelijkheid.

Omvat : Hotelreceptie met inkom. Een Bistro met bar, terras en tuin die ook dienst doet als ontbijtzaal voor het hotel. Een grote feestzaal met receptiezaal, vestiaire, bar, orangerie, terras en tuin met 2 tuinhuizen. Een tweede feestzaal met vestiaire, bar en terras.
De eerste verdieping omvat 8 hotelkamers en een woongedeelte met ruime living ( 51 m² ), keuken en terras ( 84 m² ). De tweede verdieping omvat nog 2 hotelkamers, een wellness ruimte en een prive slaapkamer en badkamer. Verder zijn ook aanwezig : een berging, keuken, 2 bureau's, kleedkamer en sanitaire ruimte voor het personeel, driedubbele garage, 2 kamers voor extra personeel, carport, afwasruimte, wasplaats linnen, verbindingsplaatsen met berging, kelder met verwarmingsketels, zolderruimtes.
Sted. in aanvraag.

Totale oppervlakte : 7544 m²

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Handelspand

Pand Referentie

8U9M5JQWS-6H

10 Slaapkamers

11 Badkamers

Vraagprijzen

24 Nov 2022€2.750.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

in aanvraag

Overstromingsgebied

n/a

Menu