Victoriestraat 14, 2300 Turnhout

Handelspand Te Koop in Turnhout

€850.000

Riant opbrengsteigendom/projectmogelijkheden bestaande uit 2 ruime handelspanden, appartement (150m²)  en opslagruimte met toegang/parking aan Kerkplein

Ligging:
Het eigendom is zeer centraal gelegen te Turnhout, op wandelafstand van de Grote Markt met alle faciliteiten nabij zoals supermarkten, winkels, openbaar vervoer, ... Het multifunctionele pand geniet eveneens van een uitzonderlijke, commerciële ligging nabij De Merodelei en ruime publieke parking op wandelafstand.

Omschrijving:
Het pand bestaat uit twee afzonderlijke handelspanden met een gelijkvloerse winkelruimte van respectievelijk 165,5m² en 225,5m². Achterin bevinden zich aanhorigheden zoals keuken, toiletten en opslagruimte.De winkelruimte leidt uiteindelijk tot een ruime indoor parkeerruimte met in totaal 9 staanplaatsen en 130m² aan opslagruimte.
Vervolgens op de eerste verdieping komen we toe aan de zeer open opslaghal van 740m² met buitenruimte. Tot slot omvat het eigendom nog een verzorgd twee-slaapkamer appartement van 150m² met afgewerkte keuken (koelkast, vaatwasser en keramische kookplaat), badkamer met douche, bad en toilet en een zeer aangenaam, zonnig terras van 23m².
Kortom, een interessant opbrengsteigendom bestaande uit twee handelspanden, appartement, parking en opslaghal!Wg, Vg, Gmo, Gvkr, Gvv (Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag. Gmo in aanvraag.)Renovatieverplichting residentiële gebouwen van toepassing. Meer info: https://energiesparen.be/renovatieverplichting.

Extra:
- Verwarming op aardgas
- 9 staanplaatsen
- Kelder van 118m²

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Handelspand

EPC

508 kWh/m2

Pand Referentie

LX4IT7HCQ3Y5

911 m2

1378 m2

2 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

15 Jul 2022€850.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Nee

Menu