Steenweg op Mol 53, 2300 Turnhout

Handelspand Te Koop in Turnhout

€439.000

Kantoor/handelspand met bovenliggende woonst of kantoren (+/- 500 m² bewoonbaar), op een prima locatie nabij het centrum van Turnhout.

Ligging: invalsweg naar het centrum

Indeling: inkom, lokkettenzaal, kantoren, bergruimte, kelder, sanitair m/v, keuken, badkamer, kelders, tuin

Omschrijving: voormalig bankkantoor in een statige woonst en dit op een perceel van 975 m². Prima ligging op slechts enkele minuten van het centrum. Openbaar vervoer en publieke parking om de hoek. Meerdere invullingen zijn hier mogelijk zoals woning/praktijk, kantoren met winkel, omvorming tot gezinswoning... Indeling met ruime inkom en automatische schuifeur, ruimte met loketten en bijhorend meubilair, meerdere kantoorruimtes verwarmd via airco en/of gas cv. Sanitaire blok voor m/v. Ruime kelderberging. Eerste verdieping en tweede verdieping werd ook gebruikt als kantoorruimte. Op de eerste verdieping, 3 ruime kamers, een keuken met kastwerk en toestellen en een badkamer met ligbad, toilet en wastafel. Vaste trap naar de zolderverdieping met hier 3 kamers (slaapkamers, kantoor,...).

Achteraan ligt er een fraaie tuin met veel privacy!

Het geheel heeft een bruikbare oppervlakte van +/- 500 m².

Vermeldingen inzake bijzondere infoplicht:omgevingsvergunning stedenbouwkundige handelingen uitgereikt, woongebied, geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd, geen voorkooprecht ruimtelijke ordening, geen omgevingsvergunning voor verkavelen van gronden
Dit is geen aanbod maar een onderhandelingsvoorstel. Alle informatie onder voorbehoud van materiële vergissingen en/of wijzigingen.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Handelspand

Pand Referentie

AE4WYVVVZ-0B

972 m2

500 m2

Vraagprijzen

30 Oct 2022€439.000

22 May 2022€499.000

15 Jan 2022€599.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

gebouw voor gemengd gebruik

Overstromingsgebied

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu