Steenweg op Oosthoven 66, 2300 Turnhout

Handelspand in Turnhout

€349.000

Handelspand met woonst en garage op toplocatie!

Ligging:
Het pand is commercieel gelegen op de Steenweg op Oosthoven, vlakbij het centrum van Turnhout met verschillende faciliteiten rondom. Er is eveneens een vlotte verbinding naar de Ring van Turnhout en omliggende gemeentes.

Indeling:
Gelijkvloerse verdieping: handelspand met keuken en berging
Eerste verdieping: leefruimte met open keuken, slaapkamer en badkamer

Omschrijving:
We betreden het handelspand dat uitgebaat is als frituur Den Bol via een centrale inkom. Hierbij komen we onmiddellijk toe in de volledig afgewerkte winkelruimte met frituurapparatuur en airco-installatie. Achterin bevindt zich dan de keuken met aansluitend de berging met CV-ketel en opslagruimte. Achter de frituur is er een ruim, zonnig terras van 100m² met tot slot de garage.
Op de eerste verdieping komen we dan toe aan de opgefriste woonst. Hier bevindt zich een zeer ruime en licht-rijke slaapkamer van 17m² met ernaast de badkamer met nieuwe douche in bad en toilet. Tot slot is er de ruime leefruimte met pelletkachel, airco en open keuken die geïnstalleerd is met keramische kookplaat en koelkast.
Kortom, een ideaal handelspand op een toplocatie te Turnhout!Wg, Vg, Gmo, Gvkr, Gvv (Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag. Gmo in aanvraag.)

Extra:
- Prijs is inclusief overname van handelsfonds en garage
- Centrale verwarming op aardgas
- Kelder
‘Dit pand kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor niet-residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.energiesparen.be/nr/renovatieverplichting.’

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Handelspand

Pand Referentie

SF3L9T890515

240 m2

65 m2

1 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

11 Feb 2022€349.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Nee

Menu