Oude Geelsebaan 91, 2431 Veerle

Handelspand Te Koop in Veerle

€615.000

Zeer recente moderne woning met handelspand. Dit pand is goed gelegen op een perceel van 10a71ca vlakbij het centrum van Veerle met een vlotte bereikbaarheid van de omliggende dorpskernen en de op- en afritten van de E313.
Indeling handelspand : Vooraan de woning bevindt zich het handelsgedeelte met een wachtruimte, professionele keuken en berging. Vanuit de berging kom je in de keuken van de woning.
Indeling woning : Gelijkvloers : de inkomhal met gastentoilet geeft onmiddellijk toegang tot de ruime leefruimte met open keuken die de volledige oppervlakte van het woongedeelte innemen. De volledige achtermuur bestaat uit raampartijen die een mooie lichtinval creëren en en een prachtig zicht op het terras, de tuin met zwembad en poolhouse en de achterliggende velden. De hyper-uitgeruste keuken met kookeiland geeft toegang tot de berging/wasplaats die naar het handelspand leidt.
Verdieping : vanuit de nachthal bereik je 3 ruime slaapkamers, een goed uitgeruste badkamer met inloopdouche, ligbad, toilet en badkamermeubel met 2 lavabo's. Verder is er nog een berging waar zich het ventilatiesysteem (type D) bevindt.
Kelder : Deze bereik je via de keuken en garandeert voldoende opbergmogelijkheden. Hier bevindt zich ook de technische ruimte met cv-installatie (hoogrendements condensatieketel, elektrische boiler, regenwaterpomp) Achter de woning is een mooi terras, lager gelegen aangelegde tuin met zwembad en poolhouse waar het aangenaam vertoeven is. Hier heb je een vrij zicht op de achterliggende natuur en velden. Het zwembad is afdekbaar met een automatisch rolluik en wordt verwarmd via een warmtepomp. De woning is voorzien van 19 zonnepanelen en zijn inbegrepen in de prijs. Parkeerruimte voor 3 voertuigen is voorzien vooraan de woning. Naast de woning is er tevens een oprit waar privé-parkeerruimte is.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Handelspand

EPC

78 kWh/m2

Pand Referentie

G9JYPWY60ISQ

1071 m2

266 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

24 Oct 2022€615.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Vergunning uitgereikt

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied met landelijk karakter

Overstromingsgebied

Onroerend goed, niet gelegen in een overstromingsgebied

Menu