8570 Vichte

Handelspand Te Koop in Vichte

€369.000

Dit commerciële pand met woonst is gelegen nabij centrum Vichte (Anzegem), en is dus een uitstekende locatie voor jouw bloeiende zaak!

Het beschikt over een ruime handelsruimte met bijhorende keukenruimte en twee aparte bergingen, samen van maar liefst 110 m²! Aan ruimte dus geen gebrek.

Aanpalend heb je toegang tot de ruime, lichtrijke woonkamer die voorzien is van grote raampartijen met aansluitend een open, ingerichte keuken (die volledig geïnstalleerd is). Deze ruimte werd recent volledig gerenoveerd tot in de puntjes. Surplus is er een extra woonruimte ingericht die momenteel als aparte sportkamer wordt gebruikt.

De verdieping, die volledig gerenoveerd is, omvat twee grote slaapkamers en een volledig afgewerkte badkamer met ligbad, douchecel en dubbele wastafel. Op de tweede verdieping, die te bereiken is via een vaste trap, heb je een vernieuwde master bedroom voorzien van dressing en mogelijkheid tot een extra douchekamer.

Ten slotte is er ook een onderhoudsvriendelijke tuin aanwezig. Deze tuin is te bereiken via het privéwoongedeelte waar het heerlijk vertoeven is

Extra:
* Voldoende parkeergelegenheden
* Vernieuwde raamwerken (PVC en hoogrenderende beglazingen)
* Geïsoleerd (energiezuinige woning)
* ...

Wonen en werken combineren? Plan snel uw bezoek in!

EPC 488kWh/m² UC 20220308-0002559347-KNR-1
REF : SD/22106/K

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Handelspand

EPC

kWh/m2

Pand Referentie

T5BZIGQBSXRS

264 m2

Vraagprijzen

21 Oct 2022€369.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

n/a

Menu