Rechtestraat 2-, 2290 Vorselaar

Handelspand Te Koop in Vorselaar

€698.000

Goed draaiende frituur met grote woonst in prachtig gebouw.
Ligging: Strategisch goed gelegen zaak in centrum Vorselaar en tevens vlot bereikbaar voor omliggende gemeente met voldoende parkeergelegenheid.
Omschrijving: De handelsruimte omvat een gezellige eetruimte voor ca. 23 zitplaatsen. De grote koeltoog uitgerust met alle nodige toestellen en kassa systemen is vooraan met aansluitend de nieuwe friteuse voorzien alle extra's. Achteraan is de werkruimte tevens ook met alle toestellen en afgewerkt met duurzame en gemakkelijk te onderhouden materialen. De koelcel is 2,5 X 3m en werd ingericht met schappen. Tevens is hier ook een toegang tot buiten met schacht die in verbinding staat met de kelder. Tot slot is er nog een apart toilet voor cliënteel. Het appartement is apart toegankelijk een toilet op elk verdiep, grote open leefruimte met geïnstalleerde keuken en nog een aparte berging waar het ventilatiesysteem en de Buderus gasketel geplaatst zijn. De boven verdieping heeft 3 grote slaapkamers en extra bergruimte met zolder tevens toegankelijk met zolderluik voor extra stockage.
Verplichte overname van het handelsfonds.
Bijzonderheden:
Friteuse 1 jaar oud - automatisch vetsysteem - 4 screens - bestelkiosk - online bestellen - rolluiken - alarm + camera's.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Handelspand

EPC

96 kWh/m2

Pand Referentie

C4ZJOBQ712A-

385 m2

306 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

02 Sep 2022€698.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Nee

Menu