Tramstraat 3, 2350 Vosselaar

Handelspand Te Koop in Vosselaar

€510.000

Centraal gelegen handelspand met woonst en garage op toplocatie!

Ligging:
Het handelspand is commercieel gelegen in het centrum van Vosselaar op wandelafstand van verschillende faciliteiten. Rondom is eveneens voldoende parkeergelegenheid en er is een vlotte verbinding naar omliggende gemeenten.

Indeling:
Gelijkvloerse verdieping: handelsruimte met stockageplaats, sanitaire voorziening en ruim terras
Eerste verdieping: leefruimte, keuken, badkamer, slaapkamer
Tweede verdieping: hal, twee slaapkamers en wasplaats


Omschrijving:
We betreden het pand via een zij-inkom waar we toekomen in enerzijds de stockruimte van het handelspand met anderzijds de trap voor naar de woonst te gaan. Eerst hebben we de ruime stockageplaats met eveneens een overdekte buitenruimte voor opslag. Verder door komen we toe in de handelsruimte die gekend staat als café 't Verschil. In totaal is er ca. 120m² handelsruimte met een overige 17m² aan sanitaire voorziening. Tot slot is er een zeer ruim en zonnig terras (100m²) achterin, met toegang tot de garage die uitkomt in de Parklaan.
Op de eerste verdieping komen we dan toe aan de woonst/appartement met een zeer open gevoel, mede dankzij de grote ramen. Hier bevindt zich de leefruimte met open keuken die uitgerust is met gasfornuis, koelkast en vaatwasser. Verder hebben we de licht-rijke badkamer met inloop-douche, toilet en ligbad. Naast de badkamer bevindt zich vervolgens de eerste slaapkamer.
Tot slot bevinden zich op de tweede verdieping nog twee slaapkamers met Velux-ramen, elektrische rolluiken en aparte wasplaats met toilet.
Wg, Vg, Gmo, Gvkr, Gvv (Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag. Gmo in aanvraag.)

Extra:
- Vernieuwde CV-ketel
- Zeer centrale ligging in Vosselaar
‘Dit pand kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor niet-residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.energiesparen.be/nr/renovatieverplichting.’

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Handelspand

Pand Referentie

PFAJHTA-PSIK

155 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

11 Feb 2022€510.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Nee

Menu