9250 Waasmunster

Handelspand Te Koop in Waasmunster

€434.000

Uniek gelegen handelszaak met woonst op een locatie met visibiliteit, centrale toplocatie te Waasmunster

Deze handelszaak + woonst met naam en faam Eethuis 't Paardje is gelegen op een toplocatie. Momenteel kan deze zéér goed draaiende frituur maar liefst ca.28 couverts binnen en 24 overdekt buiten plaatsen.

Indeling: ontvangst, verbruikzaal, kelder, gescheiden toiletten m/v, berging/opslagruimte, toog met koel elementen en andere materialen waarvan u een overzicht krijgt ter plaatse. Verder achteraan bevindt zich de uitgeruste keuken, afwasplaats/voorbereidingsruimte met koel- en diepvriescel en toegangsdeur naar het aangelegd terras (deels overdekt).
Vanuit de zaak heeft men een doorgang naar de tussenruimte waar u extra berging/bureel kan van maken en op de 1ste verdieping een prachtig ruime appartement van maar liefst ca. 130m² met dakterras.

Als indeling een ruimte leef-en woonruimte met open uitgeruste keuken met eiland, extra verhoogde eetruimte/slaapkamer/hobbyruimte,....
Verder een geïnstalleerde badkamer met ruime dubbele inloopdouche, bad, toilet en lavabomeubel, aangrenzend dressing- en make-up ruimte. Vanuit de dressing heeft men een vaste trap naar de slaapkamer die uitkijkt op de gigantische open leefruimte, wat u een loftgevoel geeft.

Deze pièce unique heeft een totale oppervlakte van maar liefst 303 m² is omringd door scholen, winkels, fiets- en wandelpanden, nabij Sint-Niklaas (E17 Gent-Antwerpen of en N16 richting Brussel) TOPLIGGING!
Mogelijkheid overname van het handelsfond, vennootschapsvorm is een BV, over te nemen in overdracht van aandelen. De hoge omzet cijfers worden doorgenomen met ernstige kandidaten.
Buitenkans voor de ondernemers onder jullie met ambitie en durf.

Meer info | contact T. 052/55.55.55 - info@immotwins.be - www.immotwins.be

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Handelspand

EPC

572 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€1.322

Pand Referentie

TXI0QHYDCF3C

303 m2

1 Slaapkamers

Vraagprijzen

21 Sep 2022€434.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Niet van toepassing

Dagvaarding

Nog niet aangevraagd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Niet van toepassing

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

n/a

Menu