Geeneinde 24, 2381 Weelde

Handelspand Te Koop in Weelde

€795.000

Of dit een pand is met mogelijkheden, vraag je? Een understatement, zeggen wij! Dit stulpje is de ultieme alleskunner en een fantastische combo tussen wonen en werken! Momenteel bestaat deze uit een grote woning, showroom/winkelruimte en bedrijfshal, maar de mogelijkheden zijn eindeloos. Winkel, kantoren, showroom, fitness, opslag, kangoeroe-wonen, en zo kunnen we nog even verder gaan.
Dit is trouwens de droom voor zowat elke zelfstandige, want er is veel parkeergelegenheid, héél wat opslagmogelijkheden, het terrein is toegankelijk via de voor- én achterzijde en is gelegen nabij de dorpskern.
Geen woning nodig, maar wel een grote fan van het handelsgedeelte? Ook geen probleem, want alle nutsvoorzieningen zijn apart. De woning kan je dus gemakkelijk verhuren.
Verder werd het pand vollédig gerenoveerd, dus – op wat afwerking na – een absolute instapper. De woning werd zelfs nooit in gebruik genomen, waardoor deze in nieuwstaat is.
Indeling woning:

De woning beschikt over een eigen voordeur, dus je stapt meteen binnen in je eigen inkomhal. Deze geeft toegang naar de kelder. Verder is er een grote woonkamer met open keuken. De keuken werd voorzien van alle snufjes, en geeft toegang naar het tuintje. Verder zien we hier nog een apart toilet, enorme wasplaats, en een apart kantoor. Tenslotte is hier nog een rechtstreeks verbinding naar het handelspand.
Boven zijn maar liefst 5 slaapkamers en een grote badkamer. Het toilet is apart.
Indeling handelsgedeelte:

Aan de voorzijde is een riante showroom van maar liefst 300m². Een fantastische basis om je eigen ding mee te doen, want dit is een volledig open ruimte. Je kan deze dus indelen naar eigen behoefte.
Via de showroom hebben we ook toegang naar de kelder van 100 m². Ideaal als opslag én met voorzieningen voor het plaatsen van een lift. De kelder is trouwens ook via de buitenkant toegankelijk via de garage, dus erg handig voor het laden en lossen van materialen.
Achter de showroom is nog een groot magazijn, en bijkomende opslaggelegenheid.
Het pand staat op een perceel van zo’n 2000 m², dus ook achteraan is nog heel wat ruimte. Het perceel is via de achtergelegen straat ook toegankelijk.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Handelspand

EPC

109 kWh/m2

Pand Referentie

BBI-8P9OAW3B

2000 m2

5 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

10 Sep 2022€795.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu