Brugstraat 10-12, 8560 Wevelgem

Handelspand Te Koop in Wevelgem

€380.000

Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging of een investeringseigendom? Dan zijn deze twee handelspanden waarbij één met woonst, misschien iets voor u!









Bij het binnenkomen van nummer 10, een voormalige kapperszaak, komen we terecht in het handelsgedeelte. Deze ruimte heeft heel wat te bieden en kan gerust ook een andere invulling krijgen. Hierbij is er toegang naar de droge kelder en de privé.









Verder op het gelijkvloers vinden we nog een bureel/bergruimte met sanitair en een geïnstalleerde keuken. Deze laatste geniet nog van een praktische bijkeuken/wasplaats met ingemaakte kasten.









De eerste verdieping is een ruime livingeetplaats. Dit functioneerde voordien als de eetplaats van de handelszaak van nummer 12, hierbij werd ook sanitair voor de klanten voorzien en een bargedeelte. De grote raampartijen zorgen voor heel wat lichtinval en het terras biedt nog heel wat extra mogelijkheden naar bezetting toe.









De tweede verdieping van nummer 10 bestaat uit 2 slaapkamers, waarvan één dienst doet als dressing, en een badkamer met baddouche, toilet en wastafel. Verder is hierbij nog een ruime zolder aanwezig.









Het gelijkvloers van nummer 12 bestaat uit de handelszaak zelf waar vroeger de keuken en eetgelegenheid was. De eerste verdieping was de livingeetplaats zoals hierboven reeds beschreven. Verder is er voor nummer 12 nog een zolder aanwezig met vaste trap, deze kan nog verder ingericht worden.









Wenst u een vrijblijvend bezoek, contacteer ons gerust!

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Handelspand

EPC

336 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€1.524

Pand Referentie

OO8PXL4410VF

165 m2

Vraagprijzen

26 Dec 2022€380.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

ja

Dagvaarding

nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

nee

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

n/a

Menu