Tieltstraat 70, 8750 Wingene

Handelspand Te Koop in Wingene

€423.000

2 handelspanden met ruime woning, plus achterliggende woning en grote dubbele garage op een totale oppervlakte van 942 m²
Een voormalige winkel (Trofeeën Martens) met aansluitend ruime woning gelegen in het centrum van Wingene. En een naastgelegen handelspand (Frituurke) waarvan het handelscontract afloopt op 01/01/2023 met een achterliggend gestripte woongedeelte, diverse koterijen en grote garage.
INDELING: 1. Handelspand met woning: - Gelijkvloers: Winkelruimte, apart toilet, wasplaats/garage met inbouwkasten, keuken met eetplaats, aparte berging, woonkamer met zit-en eetplaats en zicht op de tuin en terras. - 1ste verdiep: Nachthal, apart toilet, badkamer met douche, ligbad en lavabo, 3 slaapkamers - Berging en achterbouw (boven de frituur): 4 gelijkvloerse bergingen, waarvan 1 volledig geïnstalleerd als kapsalon, en op het 1se verdiep nachthal met 3 slaapkamers. - Tuin & terras: Een diepe en goed onderhouden tuin. - Garage: Achteraan het perceel is er een werkplaats/biljartzaal met ruime berging en aansluitend dubbele garage met sectionale poort. De garage is te bereiken via zijkant van de woning, oprit tankstation.
2. Frituur (huurcontract loopt af op 01/01/2023): - Frituur met eetzaal, aparte berging en toiletten.
Bel vandaag nog voor meer informatie!

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Handelspand

EPC

517 kWh/m2

Pand Referentie

8TVGVEMNMMR6

942 m2

446 m2

6 Slaapkamers

Vraagprijzen

05 Dec 2022€423.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Geen vergunning uitgereikt

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Onroerend goed, niet gelegen in een overstromingsgebied

Menu