Snellegemsestraat 5-B, 8210 Zedelgem

Handelspand Te Koop in Zedelgem

€419.000

Het gelijkvloers omvat 4 identieke handelsruimtes, deze handelsruimtes kunnen afzonderlijk worden gebruikt of verhuurd, maar u kunt deze tevens eenvoudig tot 1 grote handelsruimte ombouwen. De winkels bestaan elk uit een toonzaalgedeelte, een berging en een sanitair gedeelte. EPC: energielabel E (Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv)

Het appartement op de eerste verdieping bestaat uit een ruime inkomhal met apart toilet, een berging met aansluiting voor een wasmachine en cv-ketel, een badkamer met enkele lavabo, bad en douche. Daarnaast beschikt de woning over een lichtrijke en ruime woonkamer voorzien van laminaatvloer, distributie -en telefoonaansluiting en open keuken. Deze keuken is ingericht met een vitrokeramische kookplaat, oven, dubbele spoelbak en dampkap. Overigens beschikt het appartement nog over 3 slaapkamers en een ruim zonneterras waarvan een deel overdekt is. EPC: 299 kWh/m² (Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv) Ref. OU23185

Mocht deze unieke opbrengsteigendom op topligging u interesseren contacteer ons dan snel voor een vrijblijvend bezoek ter plaatse.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Handelspand

EPC

299 kWh/m2

Pand Referentie

RGK9I0LXEICJ

Vraagprijzen

07 Nov 2022€419.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Geen afgebakende zones

Menu