Assenedesteenweg 177-0002, 9060 Zelzate

Handelspand Te Koop in Zelzate

€289.000

Dit handelspand (exclusief volledige inboedel en materialen) is te koop wegens verhuis naar het buitenland. Het pand is zeer goed gelegen op een weg met veel doorgaand verkeer en dichtbij de ringweg rond Zelzate. Momenteel is dit een zeer goed draaiend kapsalon dat in totaliteit kan worden overgenomen. Bestaande uit het ruime kapsalon/praktijkruimte, ruime keuken, toilet en twee opbergruimtes (waterontharder ook aanwezig). Achteraan bevindt zich nog een terras en een overdekte fietsenstalling bij het pand (waarvan 2 fietsrekken inbegrepen). Er is voldoende parkeerruimte net achter de hoek.
Als optie kan de volledige inboedel = meubilair en materialen in het kapsalon en barbierhoek , keukentafel met stoelen en klein materiaal, terrasmeubelen, PC aan de kassa, Bancontact, etalagematerialen, enz....overgenomen worden, NIET in deze prijs inbegrepen.
Bezoek: inschrijvingen via mail naar info@immo-home.be, geen telefonische inschrijvingen! Volg ons op Fb en insta. Voor meer info: www.immo-home.be

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Handelspand

EPC

kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€662

Pand Referentie

7-9FXZ-DX59C

Vraagprijzen

29 Oct 2022€289.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Neen

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

n/a

Menu