Krekelenberg 58, 2980 Zoersel

Handelspand Te Koop in Zoersel

€509.000

Nabij het centrum gelegen woning met polyvalente ruimte, mogelijk te gebruiken als praktijkruimte, kantoor, of ev. studio (242 m² bew.opp.).Gelegen op een perceel van 1129m², zuidoost georiënteerd.
Ligging:Deze multifunctionele woning is gelegen op een TOPligging, nabij het centrum van Zoersel en alle andere faciliteiten, alsook in een groene omgeving!
Omschrijving:Gelijkvloers:Ruime inkomhal in gebruik geweest als wachtkamer met een apart toilet en een aparte praktijkruimte. Deze ruimte kan naar wens gebruikt worden, o.a. als kantoor, praktijk of als extra slaapkamer op het gelijkvloers, of ev. een studio. Er zijn uitbreidingsmogelijkheden om deze ruimte te vergroten.Verder bestaat het gelijkvloers uit de leefruimte met eetplaats en bureauruimte, hier kan men genieten van veel natuurlijk lichtinval door de vele raampartijen en prachtig zicht op de grote, afgesloten zuidoost georiënteerde tuin.Aansluitend bevindt zich de volledig geïnstalleerde keuken.
Verdieping:Op de eerste verdieping bevindt zich de nachthal met ingemaakte kasten die toegang verleend naar de drie slaapkamers (vierde slaapkamer mogelijk!), de douchekamer en de badkamer voorzien van bad, toilet en dubbele lavabo.
Bijzonderheden:- multifunctionele woning: mogelijkheid tot uitoefenen van uw beroep, ideaal voor een groot of samengesteld gezin, zorgwoning, ..- cv op gas met deels vloerverwarming (keuken en woonkamer)- zonnepanelen met certificaten en terugdraaiende teller!- spouwmuur recent geïsoleerd- regenwaterput- Instapklare woning met gunstig EPC 163!- autostaanplaatsen

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Handelspand

EPC

163 kWh/m2

Pand Referentie

ME72Q4A18NQ8

1129 m2

242 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

18 Nov 2022€509.000

16 Sep 2022€529.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Ja

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Nee

Menu