Nederzwijnaarde 99, 9052 Zwijnaarde

Handelspand Te Koop in Zwijnaarde

€349.000

Dit voormalig pomphuis van de Vlaamse watermaatschappij werd degelijk en kwalitatief volledig gerenoveerd (2022) naar een hedendaagse woning met kantoor.
Deze hoekwoning werd ingedeeld naar een woning met op het gelijkvloers een kantoor, handel- of horecazaak (2 aparte ingangen) en onderscheidt zich door zijn uitzonderlijk commercieel gelegen locatie. Doorgaans is hier ook veel passage en parking in de omgeving.

Bouwfysisch is deze woning in zeer goede staat waarbij de betonnen draagstructuur en de industriële elementen het bijzondere karakter beklemtonen van dit unieke pand.

Bijkomend biedt de droge kelder ook nog enorme opbergmogelijkheden. De woning is voorzien van nieuwe centrale verwarming op aardgas (condenserend), nieuwe ramen met dubbele hoogrendementsbeglazing, nieuwe in- en opbouwverlichting, nieuwe gekeurde elektrische installatie, degelijke isolatie, volledig nieuw geschilderd, nieuwe parketten en vloeren, enz.

De woning kent een perfecte aansluiting met de stad Gent, autosnelwegen, openbaar vervoer en het stadscentrum van Zwijnaarde.

Een unieke aanbieding geschikt voor diverse doeleinden.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Handelspand

EPC

166 kWh/m2

Pand Referentie

R-OTUPNWKZ83

40 m2

120 m2

Vraagprijzen

15 Nov 2022€349.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Niet ingegeven

Dagvaarding

Niet ingegeven

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Niet ingegeven

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

n/a

Menu