Zwijndrechtsestraat 17, 2070 Zwijndrecht

Handelspand Te Koop in Zwijndrecht

€249.000

Ben je op zoek naar een ideaal en strategisch gelegen handelshuis in Zwijndrecht? Lees dan even verder.

Ideaal gelegen in het centrum van Zwijndrecht, nabij invalswegen, openbaar vervoer en winkels heeft dit handelshuis heel wat in de aanbieding. De grote handelsruimte met bijhorende tuin, de woonst met 3 slaapkamers en het terras zijn slechts enkele troeven van dit handelshuis.

Indeling:
- Kelder: er is een kelder (13m²) voorzien, ideaal als berging.
- GLV: via een zijingang kom je in de grote handelsruimte (57m²) op steentapijt met een eigen toilet. Je kan hier dankzij de stevige ondergrond nog voor verschillende types van handelsactiviteiten kiezen. Achteraan is er een tuin voorzien voor de perfecte pauze.
- 1steV: via de vaste trap in een aparte inkomhal, kom je terecht op de eerste verdieping en de woonst. Hier vind je de lichtrijke leefruimte (34m²) met de volledig uitgeruste open keuken (15m²). Aansluitend heb je een leuk en rustig terras waar het heerlijk vertoeven is. Tot slot is er nog een apart toilet.
- 2deV: op deze verdieping vind je de nachthal terug met apart toilet en de badkamer uitgerust met een ligbad en enkele lavabo. Daarnaast bevinden zich er ook nog de 3 slaapkamers (13-6-6m²) met ingemaakte kasten.
- Zolder: als laatste is er nog de zolderruimte die momenteel dienst doet als berging (18m²) en toegankelijk is via het zolderluik.

Het naastgelegen pand staat tevens te koop en kunnen eventueel samen aangekocht worden.

Ben je klaar om je eigen zaak op te starten en dringend op zoek naar een geschikte ruimte die je volledig naar je hand kan zetten? Maak dan snel een afspraak!

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Handelspand

EPC

377 kWh/m2

Pand Referentie

S9MY62ZWIIKO

125 m2

186 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

26 Dec 2022€249.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Vergunning uitgereikt

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Onroerend goed, niet gelegen in een overstromingsgebied

Menu