Sint Jobsteenweg 14, 2970 's-gravenwezel

Huis in 's-gravenwezel

€549.000

Volledig gerenoveerde woning met 3 slaapkamers, garage en prachtige Z-tuin in 's Gravenwezel!

Deze karaktervolle woning bevindt zich op een zeer gunstige locatie in 's Gravenwezel en werd in 2018 volledig gerenoveerd.

We betreden de woning via de ruime inkomhal met ingemaakte kasten, vestiaire en een apart toilet. Deze brengt ons naar de riante, lichtrijke leefruimte met mooie parketvloer, open haard en tevens ingemaakte kasten. Deze mooie ruimte loopt naadloos door naar de volledig geïnstalleerde keuken voorzien van alle nodige toestellen (Smeg) en een leuk eiland. De keuken heeft een heerlijk ruimtelijk gevoel door het puntdak dat helemaal open werd gemaakt, hier kan u helemaal ontspannen de meest heerlijke gerechten maken met zicht op de tuin!

Verder bevindt zich in de leefruimte een opverdiep dat momenteel wordt ingevuld als bureau.

De nachthal geeft uit op twee ruime slaapkamers (21,5m² / 18m²) waarvan de grootste met ingemaakte kasten. Verder is er nog een 3de slaapkamer met ingemaakte kasten die momenteel dienst doet als dressing en een volledig betegelde badkamer uitgerust met een toilet, een ligbad, een dubbele lavabo en een douche.

De woning geniet een fantastische, zuidelijk georiënteerde tuin met zonnig terras. Ideaal om tijdens mooi weer een BBQ te houden en gezellig te vertoeven in alle rust. Verder is er nog een garage met een oprit voor twee wagens.

Tot slot bestaat de woning nog over een zolder en een kelder uitgerust als technische ruimte en wasruimte.

PLUSPUNTEN:
+ Volledig gerenoveerd in 2018
+ Instapklaar
+ Riante Z-tuin met terras
+ Grote bewoonbare oppervlakte
+ Garage met oprit voor 2 wagens
+ Gunstige locatie in 's Gravenwezel

Ziet u uzelf al wonen in deze prachtige woning? Contacteer ons via 03 337 50 70 of info@vbpartners.be voor een afspraak ter plaatse. FinancieelAankoop exclusief kosten:€549.000Registratierechten (3%):€16.470Kadastraal inkomen:€980Raming Ereloon Notaris*:€2.620Raming Aktekosten Notaris*:€525Totale Aankoopprijs:€568.715* Schatting op basis van deze parameters: hoofdverblijfplaats, natuurlijk persoon. Voor een uitgebreide berekening van de registratie-rechten en erelonen, kijk op www.notaris.be.

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

EPC

326 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€980

Pand Referentie

6WMO7EFMVN8O

178 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

01 May 2022€549.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Niet ingegeven

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

n/a

Menu