Sint Jobsteenweg 15, 2970 's-gravenwezel

Huis in 's-gravenwezel

€2.595.000

Domein " De Catershoek" omvat een terrein van ca. 2,5. Ha met twee zelfstandige, luxe afgewerkte hedendaagse villa's; ideaal als tweewoonst of kantoor aan huis. Prachtig gelegen op wandelafstand van het centrum van 's-Gravenwezel en deel uitmakend van het kasteeldomein “ Kattenhof ”.

Middels een statige oprit bereikt u een binnenplaats ingesloten door de twee villa's gebouwd in moderne stijl geïnspireerd op de een traditionele vierkantshoeve en met gebruik van schitterende materialen zoals Franse natuurstenen gevels en gepatineerde zinken daken.

Hoofdvilla - nr 15A
EPC- score: 161 kWh/m² - label: B
Deze woning heeft een netto bewoonbaar oppervlakte van ca. 500 m².
U betreedt de villa langs de binnenkoer, middels de inkomhal met ingemaakte vestiairekasten en berging, zeer ruime living met open keuken en toegang (tot het binnenkoer). De keuken is zeer volledig uitgerust met kastenwand en groot eiland. De living heeft een moderne gashaard met keien, waar de zitkamer/salon rond is gesitueerd, tevens een eetkamer gedeelte en dit ... alles in een open en ruimtelijke setting, met zicht op het kasteeldomein. Vanuit de living toegang tot de lift en het wellnessgedeelte. Aan de voorzijde van de villa bevindt zich een bureelruimte en tevens de trap naar de verdieping.

Carport
De aanwezige carport biedt ruimte voor drie wagens en afgeschermde berging voor fietsen etc.

Wellness en zwembad
Het aanwezige zwembad (15x5) bevindt zich voornamelijk buiten de villa maar loopt +- 2m tot in de villa; zodoende is het zwembad daadwerkelijk het jaar rond te gebruiken. Bij het zwembad bevinden zich sanitaire ruimte en trap naar de kelder alwaar zich een fitnessruimte en een sauna bevinden, alsook het technisch lokaal.

Verdieping
De indrukwekkende nachthal geeft u toegang tot de mastersuite, welke volledig privé kan worden behouden van de verdieping dankzij de toegankelijkheid met de lift. De mastersuite bestaat uit een zeer ruime slaapkamer met fenomenaal uitzicht over de parktuin en landerijen. De ruime badkamer is zeer luxe afgewerkt met oog voor detail en werd voorzien van een inloopdouche, ligbad en dubbele wastafel. Aansluitend een bijzonder royale dressingkamer welke volledig is ingericht met kastenwanden.
Tweede slaapkamer voorzien van eigen badkamer en (ingemaakte) kastenwand, derde slaapkamer welke eveneens is voorzien van badkamer en kasten. Een ruime berging zou eventueel kunnen worden ingericht als vierde slaapkamer.

Kelder
De kelder biedt ruimte aan een fitnesskamer met sauna, wijnkelder en de technische ruimte.

Junior villa - nr 15
EPC- score: 159 kWh/m² - label: B
Deze woning heeft een netto bewoonbaar oppervlakte van ca. 315 m².
De tweede villa is kleiner van formaat maar werd op hetzelfde niveau afgewerkt als de hoofdvilla. Deze woning is uitermate geschikt als guesthouse, conciërgewoning of kantoorvilla.
U betreedt de woning via de inkomhal met gastentoilet en vestiaire, trap naar kelder en verdieping. De leefruimte is open en ruim met aan de achterzijde grote raampartijen mer zicht op het domein (de tuin). De living biedt ruimte aan een eetkamer en een zithoek. De open keuken is volledig ingericht met kastenwand en groot eiland met zwevend werkblad. Vanuit de keuken toegang tot de berging met wasplaats.

Verdieping
De ruime nachthal is voldoende groot om als polyvalente ruimte te benutten en geeft u toegang tot de verschillende kamers. U betreedt de mastersuite via de luxe badkamer, vervolgens een ruime slaapkamer met annex en aansluitende dressingkamer. Nog twee ruime slaapkamers met elk een eigen badkamer en (ingemaakte) kastenwand.

Kelder
De kelder is ingericht als ontspanningsruimte of TV-kamer en een technische ruimte.

Carport
De carport biedt eenvoudig ruimte aan twee wagens en enkele fietsen of motor.

Terras
Aan de keuken is een groot terras met een overdekte lounge gelegen met zicht op de tuin, zonder een directe inkijk of hinder van de hoofdvilla te ondervinden.

Tuin en buitenruimtes
De tuin werd aangelegd in harmonie met het omringend landschap en biedt prachtige uitzichten. Het eerder genoemde zwembad werd prachtig geïntegreerd in de tuin en terrassen. Achteraan het zwembad werd een lounge gebouwd met uitzicht over het domein.

Bijzonderheden
Dit unieke eigendom werd gebouwd met veel oog voor detail, zowel op esthetisch vlak als voor de technische details. De beide villa's zijn onder meer voorzien van domotica, alarm en alle denkbare luxe.

Beide villa’s zijn voorzien van vast zwevend maatwerk meubilair, met geïntegreerde bodemverlichting. Het betreft wandkasten, bedden, badkamermeubilair, etc.

Er is in het verleden een bouwvergunning verleend voor het bouwen van een stallencomplex van 15x9m op het domein.

De vermelde prijs is voor beide villa's samen.

Bel vandaag nog voor uw afspraak. Lees meer Verberg

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

EPC

161 kWh/m2

Pand Referentie

9B4KQDR59H36

25111 m2

465 m2

6 Slaapkamers

6 Badkamers

Vraagprijzen

02 Jun 2022€2.595.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Ja

Bestemming

Parkgebied

Overstromingsgebied

n/a

Menu