2970 's-gravenwezel

Huis Te Koop in 's-gravenwezel

€6.900.000

Omschrijving Landgoed Eikendael; exclusief domein met diverse bijgebouwen op ca. 10,7 Ha Dit prachtige privaat domein is gelegen in de bosrijke omgeving tussen 's-Gravenwezel en Schoten en grenst aan domeinen La Garenne en Botermelck. Het landgoed bestaat uit een recent gerenoveerde kasteelvilla, conciërgewoning, tweede dienstwoning en schuren. Dit alles op een terrein van ruim 10,7 hectare.

Prachtig gerenoveerde kasteelvilla
U betreedt de villa langs de inkomhal aan de zijkant van de villa welke u toegang geeft tot een indrukwekkende lange gaanderij, vestiaire ruimte met aansluitend ruim gastentoilet, lift naar alle verdiepingen. Zeer praktisch is de bijkeuken met koelcel en werkkeuken voorzien van diverse toestellen. Vervolgens betreedt u de centrale hal met vide welke zicht geeft over de parktuin, toegang tot een bureel alsook de eetkamer en een royale leefkeuken. De zeer ruime keuken met AGA fornuis en ruim werkeiland omvat ook een ontbijthoek en geeft toegang tot een overdekt terras aan de voorzijde. Vanuit de leefkeuken heeft u ook toegang tot de ruime woonkamer met twee zitkamers waarvan één met open haard. Separate eetkamer, ideaal voor een diner met de gehele familie.

Eerste verdieping
Zowel middels de trap als met de lift bereikt u de nachthal welke u kunt afsluiten met een veiligheidsdeur. Eerste ruime kinderkamer bestaande uit een gang naar de volledig uitgeruste badkamer, inloopdressing en slaapkamer. Tweede kinderkamer bestaande uit een ruime slaapkamer, aansluitende dressingkamer met studeerruimte en aansluitende luxe badkamer.
Doorgang met vide welke een prachtig zicht geeft naar de tuin. Een fraaie studeerkamer/bibliotheek welke wordt afgescheiden door stalen deuren met glas welke kan worden verduisterd. Toegang tot de royale mastersuite welke bestaat uit een ruime slaapkamer met prachtig zicht over de tuin en een zeer luxe badkamer met ligbad, douche, toilet en twee wastafelmeubels. Voorts vinden we nog een ruime dressingkamer met ingemaakte kasten en een aparte fitnesskamer met sauna.

Tweede verdieping
Zowel trap als lift geven toegang tot een volwaardige tweede verdieping met een prachtig bureel met mezzanine, nachttoilet, ruime gastenkamer met badkamer, ruime nachthal met toegang tot een smaakvol ingerichte badkamer met douche, ligbad en lavabo’s. Tweede logeerkamer, derde gastenkamer met eigen badkamer, aparte linnenkamer en nog een tweetal gastenkamers met eigen badkamers.

Derde verdieping
Vanuit het bureel met mezzanine alsook vanuit de nachthal is deze zolderverdieping bereikbaar. Ruime zolder met diverse bergruimtes alsook een karaktervolle zolderkamer met open dakconstructie alwaar een speelkamer is ingericht.

Souterrain
De deels ondergrondse souterrain verdieping werd volledig gerenoveerd en biedt u een praktische wasruimte, toilet, karaktervolle gang met toegang tot de lift en trap, multifunctionele ruimte met veel daglicht intrede, momenteel in gebruik als loungeruimte. Verder een smaakvol ingerichte wijnkelder en proeflokaal. Meerdere praktische bergkelders en technische ruimtes met onder meer CV installatie.

Bijzonderheden
Deze bijzondere villa werd omstreeks 1910 gebouwd en in 2008 gerenoveerd om in 2016 nogmaals volledig te worden gerenoveerd tot absoluut topniveau op technisch en esthetisch gebied. De villa is voorzien van alle hedendaags comfort en luxe waaronder volledige domotica, alarmsysteem en camerabewaking. Lift van souterrain tot tweede verdieping, koelcel en uitgeruste bijkeuken, zeer luxe badkamers, waardevolle vloeren etc.

Tuin en buitenruimtes
Rondom de villa bevinden zich meerdere terrassen waaronder een overdekt terras aan de keuken en een paviljoen met prachtige koivijver aan de achterzijde van de woning. De parktuin met vijverpartij is met zorg aangelegd en biedt onder meer een tennisterrein alsook een petanqueveld met verlichting. Carport voor vier wagens en voldoende parkeergelegenheid.

Bijgebouwen met mogelijkheden
Het domein biedt nog diverse mogelijkheden dankzij een zeer ruime en karaktervolle conciërgewoning, een tweede dienstwoning en voormalige stalgebouwen. Deze gebouwen hebben een gemeenschappelijk plein met aparte ingang welke als dienstingang wordt gebruikt.

Meer inlichtingen via ons kantoor.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

203 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€4.655

Pand Referentie

5Y3ML4AESZS4

107720 m2

1053 m2

8 Slaapkamers

8 Badkamers

Vraagprijzen

16 Sep 2022€6.900.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Neen

Bestemming

NatuurgebiedDeels natuurgebieden, deels landschappelijk waardevolle agrarische gebieden,

Overstromingsgebied

n/a

Menu