Sint Jobsteenweg 91, 2970 's-gravenwezel

Huis Te Koop in 's-gravenwezel

Omschrijving Statige villa met inpandig zwembad gelegen op ca 1,5Ha
Deze ruime en luxe villa is gelegen nabij golfclub Rinkven op een prachtig perceel grond van ca. 1,5Ha.

Indeling
U betreedt de villa middels de centrale inkomhal met gastentoilet en vestiaire. Toegang tot twee aparte kantoorruimtes alsook toegang tot de leefruimte. Zeer ruime leefruimte bestaande uit een zithoek en eetkamer. Aansluitend vanuit de eetkamer toegang tot de zeer royale leefkeuken. De leefkeuken heeft een prachtig zicht over de tuin en toegang tot de terrassen. De keuken is zeer volledig uitgerust en tevens is er een open haard aanwezig. Vanuit de keuken toegang tot de bijkeuken en aansluitend de garage alsook toegang tot het zwembad gedeelte.
Het ruime inpandige zwembad geeft u alle gelegenheid tot ontspannen met een wellnessgevoel. Vanuit het zwembadgebouw heeft u zicht op de tuin en toegang tot een mooi omsloten terras.

Garage
Ruime inpandige garage voor twee wagens.

Kelder
Kelder met technische ruimte alsook zwembadinstallaties. Tevens bergruimte.

Verdieping
De ruime nachthal met vide geeft u toegang tot een zeer royale mastersuite met slaapkamer, dressing en luxe badkamer voorzien van douche, ligbad, toilet en dubbele lavabo. Ruime tweede slaapkamer met aansluitende badkamer welke gedeeld wordt met de derde slaapkamer.

Tweede verdieping
De tweede verdieping is volledig afgewerkt en ingericht als een zelfstandig appartement met verblijfsruimte, slaapkamer en badkamer.

Tuin en buitenruimtes
Dankzij de ruime parktuin geniet u van optimale privacy. Meerdere aangelegde terrassen geven diverse mogelijkheden om buiten te vertoeven.

Bijzonderheden
Deze statige villa werd gebouwd in 1999 en werd uitgebreid en verbeterd in 2010 en verkeerd in goede staat van onderhoud. Mede dankzij de grote bewoonbare oppervlakte en het zeer ruime perceel biedt dit eigendom vele mogelijkheden, variërend van combinatie woon en werken alsook grotere gezinnen.

Meer inlichtingen via kantoor.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

197 kWh/m2

Pand Referentie

HG9X8IEHU38A

15088 m2

616 m2

4 Slaapkamers

3 Badkamers



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Neen

Bestemming

WoonparkDeels in woonpark, deels in natuurgebieden.

Overstromingsgebied

n/a

Menu