Driehoekstraat 27, 9320 Aalst

Huis Te Koop in Aalst

€545.000

CLOSE-THE-DEAL
Dit pand wordt verkocht onder het systeem "Close the Deal" met een startprijs van 545.000 EURO. Elke bezoeker kan een aankoopbod uitbrengen boven deze startprijs tot dinsdag 25 januari om 18u. Vervolgens kan de verkoop toegewezen worden aan de hoogste bieder. (Er is maar één biedronde, geen tweede kans !)
Uniek bezoekmoment op zaterdag 21 januari van 10u tot 12u - verplicht op afspraak om u zo goed mogelijk te kunnen informeren.
Maak uw afspraak via het kantoor Gent 09/330.60.00 of stuur een email naar gent@found-baker.com
Op een steenworp van de op-en afrit Erembodegem, dichtbij winkels, scholen en openbaar vervoer, doch rustig gelegen, bevindt zich deze instapklare charmante villa op een mooi perceel van 932m². De woning biedt een woonoppervlakte van 285m² en bestaat op het gelijkvloers uit een inkomhall met vestiairekast, gastentoilet en trap die leidt naar de gezellige zithoek met houtkachel en de lichtrijke eetplaats uitziend naar de fraai aangelegde tuin, de volledig ingerichte keuken en praktische bijkeuken, een dubbele garage met laadpaal en een praktische droge kelder.
Het 1ste verdiep herbergt 4 slaapkamers en een badkamer waarvan 1 masterbedroom met dressing.
Het 2de verdiep, bereikbaar via een zoldertrap, biedt veel opbergruimte.
De tuin beschikt over diverse bijgebouwen waarvan 1 bereikbaar via de zijstraat en een grote werkplaats, allen voorzien van onzichtbare zonnepanelen met een totaal vermogen van 10 kWp. Tot slot is het in ieder seizoen zalig vertoeven op het groot zonneterras of onder het overdekt (winter)terras met jacuzzi.
Kortom, een volledig instapklare en praktisch ingerichte woning op een uiterst strategische ligging!

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

220 kWh/m2

Pand Referentie

SCPF28R95VVD

933 m2

285 m2

4 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

23 Dec 2022€545.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

ja

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

nee

Bestemming

Woon­gebied

Overstromingsgebied

n/a

Menu