Wingenestraat 40, 9880 Aalter

Huis in Aalter

€409.000

ENKEL NA AFSPRAAK - KAREN OC VASTGOED - BEL 0494 61 60 93 // Deze, nabij de alle belangrijke invalswegen (E40,...), gelegen gezinswoning is echt een must have voor kopers welke opzoek zijn naar een prachtige en gerenoveerde woonst met extra mogelijkheden en dit in het prachtige Sint-Maria-Aalter. Deze woning is zoveel meer dan ze lijkt want met maar liefst 330 m2 bewoonbare oppervlakte maakt ze plaats voor een volledige open en geïnstalleerde keuken, 4 ruime slaapkamers, 2 badkamers waarvan de combinatie masterbedroom met privatieve badkamer gemaakt wordt. Bij het betreden van de trap naar de 1ste verdieping vinden we een wasplaats op maat van een gezin terug. Let ook zeker op het ruim en open karakter van de woon-leef en eetruimte! De garage is voorzien voor 2 wagens (met privatieve oprit) en extra opbergruimte of een hobbyplaats. De tuin kan men tevens betreden via een achterpoort en er is een groot tuinhuis/bergplaats/mancave aanwezig voor elk wat wils. Gunstig EPC, de centrale verwarming is voorzien op aardgas. De vooropgestelde prijs is een vanaf prijs.

Bent u een investeerder? Vraag zeker naar het rendement!

Kortom, laat u verleiden door deze parel en vraag snel uw bezoek aan bij Karen van OC Vastgoed op het nummer: 0494 61 60 93 of Karen@ocvastgoed.be.
Vg; Wg; Gdv; Gvkr; GVV; Geen overstromingsgevoelig gebied; Geen afgebakende overzone; Geen beschermd/geïnvetariseerd erfgoed

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

EPC

211 kWh/m2

Pand Referentie

8ATM85CO2X9F

326 m2

4 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

25 Jan 2022€409.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Niet overstromingsgevoelig

Menu