Drie Bunder 18, 2630 Aartselaar

Huis Te Koop in Aartselaar

€950.000

Post-modernistische villa uit 1990 van architect Karel Raeymaekers. Gelegen in een doodlopende straat van een zeer gewilde residentiële wijk nabij het centrum van Aartselaar. Een origineel concept met verrassende hoeken, een vernuftig geometrisch spel van vormen en lijnen en speelse niveauverschillen. De woning ademt licht, ruimte en perspectief. Origineel, comfortabel en een zeer kwalitatief pand met veel mogelijkheden en een retro interieurinvulling.
Hoewel de woning op zich al enige leeftijd heeft, is er destijds met toekomstvisie gebouwd. Veel en grote raampartijen met zicht op de tuin, grote open ruimtes, vloerverwarming en betonlook maken dat deze woning nog perfect aansluit bij de huidige woonbehoeften. De woning is perfect onderhouden en instapklaar, door de jaren heen werden er tal van esthetische en technische investeringen gedaan om het wooncomfort optimaal te behouden . Zo werden de gevels gerenoveerd (crepi) , zijn de ramen (vooraan) vernieuwd (2015), werd het dak vernieuwd en geïsoleerd (2016) en werd er een nieuwe ketel geplaatst (Viessman 2019). In de volledige Siematic keuken is ondertussen al menig toestel vernieuwd en de badkamer aan de masterbedroom is ook onlangs volledig vernieuwd (inclusief Mortex inloopdouche).
Op de eerste verdieping vinden we 3 volwaardige slaapkamers en een zeer ruime badkamer. De badkamer is aan opfrissing toe, doch in perfecte staat onderhouden. Daarboven (via vaste trap bereikbaar) is er een zolderruimte, die momenteel uitsluitend als opbergplaats wordt gebruikt maar evengoed kan hier nog een slaapkamer/hobbykamer gemaakt worden. De tussenverdieping doet ideaal dienst als bureauruimte en baadt in het daglicht door glazen koepels en lichtstraten met overzicht over de ganse benedenverdieping.
Beneden vinden we een grote open ruimte die doormiddel van subtiele elementen mooi wordt onderverdeeld in verschillende woonfuncties als tv-hoekje (split level), zitruimte aan de haard en eetkamer. De ruime keuken (Siematic) is volledig geïnstalleerd met veel opbergkasten en werkplaats. Aansluitend is er een handige bijkeuken/wasplaats met toegang naar de tuin. Op het gelijkvloers vinden we tevens nog een volledig apart slaapvertrek met dressing en eigen badkamer.
U kan makkelijk 2 wagens overdekt parkeren in de geïntegreerde carport aan de voorzijde. Met visie voor de toekomstig werd hier alvast elektriciteit (en water) aansluiting voorzien. Zo kan u mits installatie van een laadpaal u elektrische of hybride wagen makkelijk voor de deur opladen.
Bijkomende troef is de aangelegde zuidoost georiënteerd tuin, mooi in synergie geconcipieerd met de architectuur van dit gebouw. Daarboven zijn een aantal zeer nuttige aanvullingen/bijgebouwen terug te vinden, zo is er bijvoorbeeld een werkplaats/berging voorzien achter de carports, is er een overdekte fietsenstalling naast de woning en is er een knus overdekt terrasje om s’avonds of in de vroege lente alvast te genieten.
Download de grondplannen, EPC en elektrische keuring via onze website. Voor meer inlichtingen of vrijblijvende bezichtiging, contacteer ons op 03 255 00 68 of via info@wellimmo.net

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

347 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€2.382

Pand Referentie

A0W7EV6E9B-P

924 m2

261 m2

4 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

22 Feb 2022€950.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja 1979

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Nee

Menu