Lindestraat 64-lot-1a-en-1b, 3570 Alken

Huis in Alken

€367.211

PRACHTIGE, LANDELIJK GELEGEN NIEUWBOUWWONING OP 6A09CA TE ALKEN

Deze knappe HOB vinden we terug op een mooi perceel van 6a09ca langs de Lindestraat 64 in Alken. Alken staat bekend als een tof dorp in een landelijke omgeving met een zeer familiaal karakter. Alles wat u maar nodig kan hebben, is hier voor handen. Dankzij de vele verbindingswegen geraakt u zonder problemen in de omliggende steden zoals Hasselt, Sint-Truiden, Tongeren, enz. Gaat u het toch liever wat verder zoeken? Dan bent u in slechts vijf minuten aan de oprit van de E314. Gezinnen met kinderen hebben de keuze uit een vijftal scholen die zich op fietsafstand bevinden, maar ook aan sportfaciliteiten hebt u hier zeker niets te kort. Wil u er graag een dagje op uit met de hele familie? Dan kan u gebruik maken van de vele wandel- en fietsroutes in de buurt.

De plannen en indeling van de voorgestelde woning kan u terugvinden in de bijlagen. Er kunnen uiteraard in samenspraak met de bouwheer nog wijzigingen/aanpassingen in oppervlakte, materiaalkeuze, etc. naar uw wens voorzien worden. In de prijs is al rekening gehouden met vloerverwarming (gasketel), zonnepanelen (max. E20), ventilatie D+, regenwaterput, vaste zoldertrap ipv zolderluik voor extra kamers onder dak. Bovendien bestaat er ook de mogelijkheid om de woning casco + aan te kopen, indien u het interieur graag voor uw eigen rekening neemt.

Tevens is er nog de mogelijkheid voor het aankopen van een achterliggend perceel van circa 20 are voor 11.000 euro. Dit kan perfect dienen als uitbreiding van uw tuin of als weide voor het houden van enkele dieren zoals schapen, geitjes, etc.



TROEVEN:
+ centraal gelegen, maar toch rustig en in het groen gelegen
+ ruime woning
+ nieuwbouw
+ aangenaam perceel met uitkijk op de achterliggende weilanden


Kortom? Ben jij op zoek naar jou droomwoning in Alken? Contacteer dan snel ons kantoor voor meer informatie!

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

Pand Referentie

9-R2I7JFEQOS

609 m2

197 m2

Vraagprijzen

25 Apr 2022€367.211



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Niet ingegeven

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Niet ingegeven

Bestemming

Woongebied met landelijk karakter

Overstromingsgebied

Nee

Menu