Klameerstraat 2, 3570 Alken

Huis in Alken

€275.000

GOED ONDERHOUDEN OB MET 3 SLKS OP EEN PERCEEL VAN RUIM 14A

In de Klameerstraat te Alken vinden wij ter hoogte van huisnummer 2 deze open bebouwing terug. De woning is gelegen op een steenworp van het centrum van Alken en het centrum van Wellen. Hierdoor zijn diverse winkels, het postkantoor, de bakker en verscheidene horecagelegenheden snel te bereiken. Bijkomend kan men zich vlot met de wagen verplaatsen naar omliggende steden en gemeenten. Ook voor wie grotere verplaatsingen dient te maken is deze locatie uiterst geschikt. Dit door de nabijheid van de Expressweg N80 en de autosnelweg E313, deze zijn op 5 à 10 minuten van de woning terug te vinden.

Aangekomen aan de woning begeven wij ons naar de voordeur. Wij betreden de woning via de inkomhal en krijgen toegang tot de woonkamer via de dubbele deur. De woonkamer doet momenteel dienst als zit- en eethoek. Door de grote raampartijen kan men van een aangename lichtinval genieten in de zithoek. Vervolgens verplaatsen wij ons naar de keuken met eetplaats. Deze is centraal gelegen in de woning en toegankelijk via de inkomhal, de woonkamer en de veranda. Naast de keuken treffen wij een deels betegelde badkamer aan. De badkamer is voorzien van een ligbad, een lavabomeubel met spoelbak en een afzonderlijk toilet.

Opnieuw aangekomen in de inkomhal begeven wij ons naar de nachthal/gang die ons toegang geeft tot drie slaapkamers. Twee van de drie slaapkamers zijn voorzien van inbouwkasten. Verder beschikt de woning nog over een ruime veranda met zicht op de tuin, een berging wasplaats, een kelder en een inpandige garage. Mocht de bergruimte in de eerder genoemde ruimtes niet volstaan, dan kan men nog steeds gebruik maken van de zolder. Deze is toegankelijk via het zolderluik terug te vinden in de nachthal/gang.

Eindigen doen we in de ruime tuin die grotendeels voorzien is van gras. In deze tuin zullen kinderen, viervoeters en ook zij die graag tuinieren het zeker naar hun zin hebben!
Nieuwsgierig om deze woning te bezichtigen? Vraag gerust een vrijblijvende bezichtiging aan via info@immohaven.be of 011 74 30 60. Bekijk de tour

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

EPC

781 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€940

Pand Referentie

BKDVUAXC-3KM

1.484 m2

146 m2

Vraagprijzen

18 Nov 2022€275.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied met landelijk karakter

Overstromingsgebied

n/a

Menu