Pleinstraat 101, 3570 Alken

Huis Te Koop in Alken

€449.000

GEZINSWONING MET ACHTERLIGGEND MAGAZIJN (330M2 + 170M2 OVERDEKTE OPSLAGPLAATS) OP 15A40CA TE ALKEN

Wonen in Alken, dat is buitenstappen in een familiale en landelijke omgeving zonder in te boeten op bereikbaarheid.
Dankzij de vele verbindingswegen geraakt u probleemloos in omliggende steden zoals Hasselt en Sint-Truiden. Gaat u het toch liever wat verder zoeken? Dan bent u in slechts vijf minuten aan de oprit van de E314. Gezinnen met kinderen hebben de keuze uit een vijftal scholen die zich op fietsafstand bevinden, maar ook aan sportfaciliteiten hebt u hier zeker niets te kort. Wilt u er graag een dagje op uit met de hele familie? Dan kan u gebruik maken van de vele wandel- en fietsroutes midden in de fruitstreek. Kortom een toplocatie! Ook voor uw bestaande of nieuwe onderneming.

De woning werd opgetrokken in 1977 en beschikt over een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 235 vierkante meter.
We komen binnen via de inkomhal met apart gastentoilet. Deze brengt ons naar de ruime woonkamer die een open geheel vormt met de keuken. Vanuit de leefruimtes heeft u tevens toegang tot het grote overdekte terras, ideaal om tot rust te komen na een zware werkdag. De berging is de ideale plek voor het installeren van uw wasmachine, droogkast en het stockeren van wat voorraad. Vooraan huisvest deze woning nog drie ruime slaapkamers en een badkamer uitgerust met lavabo, douche en toilet.

De bovenverdieping (die ook bereikbaar is via een aparte ingang) is momenteel ingericht als appartement en is voorzien van een woonkamer, keuken, twee slaapkamers en een badkamer met ligbad en toilet. De ideale plek voor opgroeiende tieners die wat meer privacy wensen.

Achteraan de woning vinden we een groot magazijn terug van maar liefst 330m2. Bijkomend is hier nog een overdekte opslagplaats van 132m2 en een grote carport van 40m2 aanwezig. Ideaal voor zelfstandigen die een werkplaats en/of stockageruimte nodig hebben. Een apart bureel en douche ruimte zijn hier ook aanwezig. Momenteel wordt in het magazijn een dakwerkbedrijf uitgebaat. Dankzij de ruime oprijlaan rechts van de woning kan u hier gemakkelijk passeren met camionettes en/of camions. Het magazijn is uitgerust met twee sectionale poorten en een moderne alarminstallatie. Dankzij de zonnepanelen (50 stuks) hoeft u bovendien niet te vrezen voor uw energieverbruik!

Bent u dus op zoek naar een ruime gezinswoning waar u tevens ook uw onderneming kan vestigen? Kom dan zeker eens een kijkje nemen langs de Pleinstraat 101 te Alken!
Maak een afspraak met ons kantoor via het nummer 011/30 50 50 of stuur een mailtje naar catherine@immogroep5.be

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

649 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€2.512

Pand Referentie

N32SCG2TCU-S

1.540 m2

235 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

28 Feb 2022€449.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Bouw vergund

Dagvaarding

Niet ingegeven

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Niet ingegeven

Bestemming

Woongebied met landelijk karakter

Overstromingsgebied

Nee

Menu