Groenestraat 36-D, 8690 Alveringem

Huis Te Koop in Alveringem

€417.000

Deze unieke loft is gelegen in de Groenestraat te Izenberge, een deelgemeente van Alveringem.

U komt de woning binnen via de hoge inkomhall met een apart vestiaireruimte. Ernaast heb je op de gelijkvloers een ruime garage met doorgang naar een tweede zeer ruime garage met een volledige wand inbouwkasten en een toilet en douche. De 2 garages samen hebben een oppervlakte van 132,56 m². Indien gewenst is er zelfs mogelijk om apart een derde garage bij te kopen van 39 m². Ideaal voor iemand in bijberoep, hobbyisten of mensen met een mobilhome.

Als je in de inkomhal naar boven gaat kom je in een spectaculaire open leefruimte met volledig afgewerkte keuken. Aan de leefruimte heb je een groot terras met open zichten over de akkers. De keuken is voorzien van alle toestellen en een composiet werkblad. Op de eerste verdieping heb je verder ook nog een toilet, badkamer met douche en bad ( + plaats voor wasmachine ) en dubbele wastafel en een slaapkamer voorzien van inbouwkasten.

Via de open trap in de leefruimte kom je in een bureau die in contact staat met de leefruimte. Door de ingemaakte dressing loop je naar een slaapkamer. Ernaast heb je een tweede slaapkamer en een badkamer met bad en douche en een apart toilet.

Deze loft heeft een heel open gevoel door de hoge plafond in de leefruimte, overal werd gekozen voor kwalitatieve materialen en inbouwkasten waar mogelijk. De woning is ook zeer energiezuinig, eind oktober hebben ze de verwarming nog niet aangelegd in deze indrukwekkende woning.

Wenst u dit pareltje te bezoeken of had u graag meer info verkregen? Aarzel dan zeker niet en contacteer het kantoor voor een bezoekje.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

128 kWh/m2

Pand Referentie

JF7W5JRQXM1P

154 m2

268 m2

3 Slaapkamers

3 Badkamers

Vraagprijzen

31 Oct 2022€417.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Geen vergunning uitgereikt

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Onroerend goed, niet gelegen in een overstromingsgebied

Menu