Frankrijklei 90, 2000 Antwerpen

Huis in Antwerpen

€1.985.000

Neoclassicistisch burgerhuis met kantoorgebouw en achterliggend koetshuis
Ligging: Dit burgerhuis met achterliggend koetshuis vinden we terug in centrum Antwerpen op de vernieuwde leien. De woning is gelegen aan de Frankrijklei en koetshuis is gelegen aan de achterliggende Tabaksvest.
Beschrijving: Deze unieke woning met koetshuis werd gebouwd in 1872 en geniet van een uitstekende locatie. In het pand vinden we verschillende authentieke elementen terug die zeer goed bewaard zijn gebleven. De marmeren inkomhal brengt ons naar de trappenhal. Vanuit hier hebben we toegang tot de verschillende ruimtes van het gebouw. De woning bestaat uit talloze woon- en slaapkamers. Deze genieten van veel natuurlijk lichtinval dankzij de grote raampartijen. Het volledige gebouw is eveneens onderkelderd. Achterliggend vinden we nog een uniek koetshuis terug. Deze is toegankelijk via de achterliggende Tabaksvest. Kortom is dit eigendom uniek in zijn soort! Ideaal als notariskantoor, advocatenkantoor of projectgrond.
Extra's:
- Ruim woonvolume- Mooie bouwlagen- Achterliggend koetshuis- Geschikt als advocatenkantoor, notariswoning, projectgrond...
EPC: 305kWhm²/jaar 20220407-0002579534-RES-1
Gvg, Wg, Gmo, vkr, Gvv

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

EPC

305 kWh/m2

Pand Referentie

I2O4CW10HAWW

392 m2

767 m2

7 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

22 Apr 2022€1.985.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Nee

Menu