Oude Beurs 58, 2000 Antwerpen

Huis Te Koop in Antwerpen

€450.000

Een unieke triplex (ca.117m²) in het hartje van de Stad voorzien van alle comfort met zicht op de Kathedraal.
De volledige verdieping is ingericht als ruime woonkamer (ca. 45m²) op parketvloer met open comfortabele keuken voorzien van koelkast met vriezer, keramische kookplaat, dampkap, vaatwasmachine en oven met werkblad in composiet.
Verdieping 1 is ingericht met 2 ruime slaapkamers (ca.13-11m²) op parket, ingerichte badkamer met regendouche in bad en badkamermeubel. Aparte berging met aansluiting voor droogkast en wasmachine. Op de hal een gastentoilet met handenwasser.
Op de bovenste verdieping een grote polyvalente ruimte die nu dienst doet als slaapkamer met dressing (ca. 18m²). Deze ruimte is voorzien van airco!
Dit appartement is onderdeel van een project met gastronomisch restaurant, boutique hotel en boekenwinkel, gelegen in een historisch beschermd gebouw maar volledig gerenoveerd in 2017 met behoud van authentieke materialen. Er is zicht op de kathedraal van Antwerpen.
De ingang is privatief via een charmante binnenplaats.
In de ondergrondse verdieping is er een privatieve kelderberging met fietsenparking. Elektriciteit conform, privatieve cv op gas.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

187 kWh/m2

Pand Referentie

PSK5BHBEIJJX

117 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

27 Aug 2022€450.000

Menu