Sint-Michielskaai 5, 2000 Antwerpen

Huis in Antwerpen

€1.225.000

Stijlvolle penthouse met frontaal Scheldezicht
Locatie
Heerlijk gelegen op een van de meeste gegeerde delen van de Antwerpse Scheldekaaien, tussen het historische Stadscentrum en het hippe Zuid, vinden we dit prachtig en ruim appartement met frontaal Scheldezicht terug.
Gezellig gaan snuisteren in de Kloosterstraat, een aperitiefje op de Marnixplaats en/of heerlijk gaan eten in tal van leuke resto’s, gaan winkelen in de Steenhouwersvest of gezellig gaan wandelen/lopen aan de heraangelegde kaaien? Het zijn slechts enkele van de troeven van deze toplocatie.

Beschrijving
Ben je op zoek naar een thuis met een ruim zonneterras, een uniek uitzicht, een dakterras met orangerie, zwembad & sauna, … ? Dan kunnen wij je dit prachtig appartement van ongeveer 140m² warm aanbevelen.
Het royale leefgedeelte, de vele ramen en lichtinval, de mooie parketvloer doorheen het penthouse, de open haard ademen allemaal een gezellige en huiselijke sfeer uit.
Vloerverwarming en luchtcirculatie zorgen voor een aangename en constante gevoelstemperatuur.
De ruime en lichte living biedt meer dan voldoende gelegenheid om een ruim en gezellig salon en grote eetkamer te installeren. Aansluitend vinden we de grote, op maat gemaakte, kwalitatieve leefkeuken die volledig en gebruiksvriendelijk werd geïnstalleerd.
De kers op de taart is het riante privé-terras (+/- 30m²) gelegen in het verlengde van de living. Hierdoor krijgt het leefgedeelte een nog ruimer gevoel en kan je heerlijk genieten van een vrij en prachtig zicht over de Schelde en omgeving.
Aan de andere zijde bevinden zich 2 volwaardige slaapkamers met elk een en-suite badkamer.
Bovenop de “eigen” vierkante meters worden de bewoners verwend met de weelde van een sauna en een verwarmd binnenzwembad, alsook met een panoramisch dakterras met keuken en orangerie, ideaal om familie en vrienden stijlvol te ontvangen.
Ook een gemeenschappelijk was- en strijklokaal, een grote private kelder,een fietsenberging en de mogelijkheid om een parkeerplaats aan te kopen behoren tot de extra faciliteiten van dit uitzonderlijke pand.

Belangrijkste troeven
• Toplocatie met prachtig Scheldezicht
• 1 appartement per verdieping
• Ruim appartement met privatief terras
• Dakterras met orangerie & keuken
• Extra faciliteiten in het gebouw
• Mogelijkheid voor een autostaanplaats
• …

Verplichte vermeldingen
• Epc: 308 kWh/m²
• Stedenbouwkundige gegevens in aanvraag.

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

EPC

308 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€1.968

Pand Referentie

P36XPY708Q4-

2 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

25 Sep 2022€1.225.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Nee

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu