2000 Antwerpen

Huis Te Koop in Antwerpen

€2.350.000

Te midden het historische Zuid in de achtertuin van het vernieuwde Koninklijk Museum voor Schone Kunsten bevindt zich dit tot in de puntjes afgewerkt art-deco herenhuis dat behoort tot 'De Vijf Werelddelen', een woningensemble naar de hand van architect F. Smet-Verhas.
Met oog voor detail gerenoveerd en voorzien van alle beste materialen biedt deze woning u niet alleen een thuis maar ook comfort en plezier door zijn unieke ligging op wandelafstand van horeca, musea, shopping, etc.

Indeling:
Royale inkomhal met behoud van alle originele elementen. Via de hal heeft u toegang tot de ruime leefruimte, eetkamer en volledig ingerichte open keuken met kookeiland met prachtige parketvloeren. Separaat vinden wij op deze verdieping nog een bijkeuken terug met professionele keuken apparatuur. Even tot rust komen te midden het oude zuid?Neem dan plaats op de gezellige binnenkoermet muurschilderingen naar de hand van 'Charlotte De Cock'

Volledig ingerichte souterrain, voorzien van ruime was en strijkkamer, wijnkelder met subtiele verlichting en luxueuse wellness voorzien hammam, sauna en regendouche. Deze verdieping werd daarenboven grotendeels afgewerkt in Mortex.

Tussenverdieping: Ruime slaapkamer met ingemaakte kasten en stijlvolle ensuite badkamer voorzien van dubbele wastafel, inloopdouche en toilet.

Verdieping 1: Deze mastersuite met prachtige authentieke elementen werd tot in de puntjes afgewerkt en voorzien van alle comfort. Gashaard, ensuite badkamer met vrijstaand bad, inloopdouche en dubbele wastafel en toilet.

Verdieping 2: Ruime slaapkamer met ingemaakte kasten en aanpalend ruim en zonnig terras met zicht op het museum van Schone Kunsten. Ansluitende bureauruimte met gashaard en kitchenette. Luxueuze badkamer met inloopdouche,dubbele wastafel en toilet.

Verdieping 3: Prachtige slaapkamer waar u volledig tot rust komt met grote separate badkamer voorzien van ligbad, douche en dubbele wastafel. Separaat toilet op de gang.

Mogelijkheid tot het kopen van een ruime autobox.

Bijzonderheden:
- Sublieme locatie
- Domoticasysteem
- Luxueus ingerichte spa
- Tot in de puntjes gerenoveerd
- Airconditioning

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

153 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€1.026

Pand Referentie

NOVWDOWCNGBS

127 m2

378 m2

4 Slaapkamers

4 Badkamers

Vraagprijzen

08 Dec 2022€2.350.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

woongebied

Overstromingsgebied

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu