Niedernhausenlaan 20, 2610 Antwerpen

Huis Te Koop in Antwerpen

€470.000

Instapklare woning met 3 slaapkamers en leuke tuin te Wilrijk!
Op een rustige locatie en aangename residentiële buurt te Wilrijk, vinden we deze uiterst verzorgde en gerenoveerde woning met 3 slaapkamers, inpandige garage, groot dakterras en leuke tuin. Het eigendom werd recent gerenoveerd en biedt alle comfort. U geniet van een uitstekende bereikbaarheid en vindt al het nodige in de directe omgeving nabij Antwerpen.

Indeling:
Gelijkvloers:
Bij het betreden van de woning komen we in de ruime inkomhal met links toegang tot de inpandige garage met automatische sectionaalpoort. Lopen we door dan is er een praktische wasruimte met annex een ruime berging. Hierachter is er nog een leuke extra kamer, welke dienst kan doen als bureau of hobbyruimte met uitzicht op de groene tuin! In deze tuin van 120m² is het zalig zitten en kan u volledig tot rust komen.

Eerste verdieping:
Via de trap in de hal komen we tot de eerste verdieping, voorzien van een gastentoilet en waar zich de ruime en lichte woonkamer op parketvloer bevindt. Aansluitend is er een volledig uitgeruste keuken, voorzien van kwalitatief kookfornuis, dampkap, vaatwasser en koelkast met diepvriezer. Een grote troef van deze woning is het groot aangelegd dakterras (2020) met veel privacy. De achtergevel werd volledig in hout bekleed, wat deze ruimte volledig af maakt.

Tweede verdieping:
Hier vinden we 3 volwaardige slaapkamers op authentieke parketvloer, alsook een vernieuwde badkamer met inloopdouche, dubbele lavabo in meubel, alsook een hangtoilet en handdoekradiator.

EPC: 190 kWh/m²

Bijzonderheden:
- Gunstige energiescore
- Leuke polyvalente kamer op het gelijkvloers
- Zalig dakterras
- Leuke tuin
- Plaats voor 2 wagens
Documenten Indelingsplan

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

190 kWh/m2

Pand Referentie

5JMMWQDQH31J

233 m2

179 m2

3 Slaapkamers

Vraagprijzen

16 Dec 2022€470.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Neen

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Ja

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Geen

Menu