Platanenlaan 58, 2610 Antwerpen

Huis Te Koop in Antwerpen

€560.000

Goed onderhouden energiezuinig opbrengsteigendom op absolute top locatie!
Dit uiterst goed onderhouden gebouw is gelegen in de fel begeerde omgeving van Park Den Brand. Prachtige groene lanen, mooie architectuur, vlotte bereikbaarheid met de wagen en de aanwezigheid van veel groen maken dat deze buurt sinds jaar en dag erg in trek is.
Op de gelijkvloerse verdieping beschikt dit pand over een oprit met ruime garage, inkomhal en achteraan kleine studio dewelke momenteel verhuurd is doch volgens vergunning berging is. Achteraan gezellige, zonnige tuin.
De eerste verdieping bestaat uit een recent gerenoveerd tweeslaapkamer appartement van circa 85 m² met de volgende indeling:
Inkomhal, berging, twee slaapkamers (waarvan een met terrasje) badkamer, afzonderlijk toilet, leefruimte en keuken vooraan.
De tweede verdieping, tevens 85 m² heeft dezelfde indeling als de eerste, steeds goed onderhouden maar niet recent gerenoveerd.
Doorheen de jaren is het gebouw steeds uitzonderlijk goed onderhouden en recent werden de ramen en het dak vernieuwd met twee zeer goede EPC scores (85 V1 en 140 V2) als gevolg.
Momenteel verhuurd aan 1.780 euro per maand (exclusief kosten)
Contacteer ons nu voor meer informatie of een bezoek ter plaatse!

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

85 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€2.094

Pand Referentie

3PTFFMPFANXX

4 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

18 Dec 2022€560.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

woongebied

Overstromingsgebied

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu