De Daries 75, 2370 Arendonk

Huis Te Koop in Arendonk

€435.000

Handelswoonst op ca. 717 m² nabij het centrum van Arendonk
Deze polyvalente handelswoning op een perceel van ca. 717 m² is gelegen nabij het centrum van Arendonk en grenst achteraan aan landschappelijk waardevol agrarisch gebied waardoor u van prachtige vergezichten geniet. De woning omvat een multifunctionele gelijkvloerse verdieping, momenteel commercieel in gebruik genomen als drukkerij. Op de verdieping een ruime leefkamer, keuken, badkamer, wasplaats en twee slaapkamers. Daarnaast grote zolder van ca. die mogelijkheden biedt tot het creëren van extra slaapkamers.

Indeling:

Gelijkvloers:
U betreedt de woning vanuit de inkomhal met gastentoilet. Van hieruit heeft u toegang tot een bureel dat aansluit op de commerciële verkoopruimte van de onderneming. Achteraan vindt u een ruime, polyvalent te gebruiken handelsruimte van ca. 125 m². Deze wordt op dit moment als drukkerij in gebruik genomen. Vanuit de drukkerij heeft u toegang tot een inpandige garage.

Eerste verdieping:
Op de verdieping treft u een centrale nachthal die toegang biedt tot alle kamers. De leefruimte op parket is achteraan de woning gelegen en geniet op die manier van een prachtig uitzicht over de achterliggende weilanden. Aansluitend de leefruimte een praktische keuken met berging, ingericht met kookplaat, dampkap en vaatwasser. Vanuit de keuken, alsook via ene schuifraam in de leefruimte heeft u toegang tot een royaal terras over de volledige breedte van de achtergevel. Verder op de verdieping twee ruime slaapkamers een badkamer met bad, douche, toilet en wastafel en een aparte wasplaats met aansluiting voor wasmachine en droger.

Zolder:
De zolder is te bereiken via een vaste trap vanuit een van de slaapkamers. Deze biedt tal van mogelijkheden en kan met een oppervlakte van ca. 125 m² omgevormd worden naar een volwaardige leefverdieping met ruimte voor 3 slaapkamers en een tweede badkamer.

Bijzonderheden:
* Uiteenlopende commerciële mogelijkheden
* Luchtverwarming op gas
* Prachtige uitzichten achteraan de woning
* Zolderruimte met tal van mogelijkheden Documenten Indelingsplan informatieplicht kadastraal plan bodemattest EPC EK

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

kWh/m2

Pand Referentie

LOLG-FLUBK8A

717 m2

317 m2

2 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

09 Dec 2022€435.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Neen

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Neen

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Geen

Menu