Reenheide 1, 2370 Arendonk

Huis Te Koop in Arendonk

€845.000

Tijdloze villa in uniek groene omgeving op perceel van totaal 4.946 m² te Arendonk/Oud-Turnhout
Deze tijdloze villa is gelegen in een residentiële omgeving aan de rand van de gemeente Arendonk, op een boogscheut van Oud-Turnhout en in de onmiddellijke nabijheid van natuurdomein de Liereman. De villa is omgeven door groen en geniet absolute privacy. Ze omvat een ruime inkomhal, leefruimte met aparte eetkamer, ingerichte keuken, bijkeuken, carport, 4 slaapkamers, kantoor, TV ruimte , badkamer en mooie onder architectuur aangelegde tuin met ruim terras en gastenverblijf.

Gelijkvloers:
Warme welkom in de ruime inkomhal op lichte natuursteen met een gastentoilet en vestiaire. Van hieruit toegang tot het leefgedeelte en de verdieping. De woonkamer heeft een prachtig parket is gezellig ingedeeld. Enerzijds biedt deze woonkamer een ruime zithoek met veel daglicht en een gezellige houtkachel. De schouw scheidt de eetkamer die eveneens uitgeeft op de tuin. De kantoorruimte is ingericht op de vide, zo houdt u toch contact met uw huisgenoten. Een gezellige extra TV kamer is ingericht op onder het kantoor waardoor hier een intieme sfeer is gecreëerd.
Verder treffen we de woonkeuken aan. Deze is praktisch ingericht en hier kan u tafelen met het hele gezin. Het werkblad is uitgevoerd in natuursteen. Verder is deze keuken compleet ingericht met een combioven, geluidsarme afzuigkap, inductie kookvuur, koelkast en een vaatwasser.

Aansluitend bevindt zich de bijkeuken met aansluitingen voor wasmachine en droogkast. Voldoende maatwerkkasten zorgen dat het ook hier steeds netjes is. Hier is ook de toegang tot de carport voorzien. Tweede praktische bergplaats met buitendeur.

Verdieping:
Op de overloop komt u tot rust. Zachte vloerbekleding houden het stil, de slaapkamers zijn op massief parket en ook hier vindt u weer de praktische indeling terug. 4 ruime slaapkamers zijn voorzien van grote ramen. Maatwerk kasten zorgen voor een rustige sfeer. De badkamer is voorzien van dubbele wastafel, ligbad en ruime douche.
Via een valtrap toegang naar een zeer ruime zolder.

Tuin: Hier is steeds heerlijk vertoeven. Bij zonnig weer geniet u op het terras op natuursteen. Bij een dagje minder mooi weer, geniet u hier nog steeds maar onder het overdekt gedeelte met elektrische heater. Achteraan bevindt er zicht een gezellig gastenverblijf. Volledig ingericht met maatwerk keuken, leefruimte, badkamer en berging.

Naastgelegen bosperceel van 2.427 m² is inclusief.

Bijzonderheden:
- Rustig gelegen te midden van kindvriendelijke rustige en groene omgeving
- Volledig omheinde tuin op het zuidwesten met ruim terras
- Buitenverlichting in voor- en achtertuin
Documenten Informatieplicht 103Y7 Informatieplicht 103E10 EPC bodemattest D103E10 bodemattest D103Y7 indelingsplan Indelingsplan

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

184 kWh/m2

Pand Referentie

O3RS2NH76YAT

4946 m2

371 m2

4 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

23 Dec 2022€845.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Neen

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Ja

Bestemming

Woongebied met landelijk karakter

Overstromingsgebied

Geen

Menu